Който и диетолог или гуру на здравословното хранене попитате за

...
Който и диетолог или гуру на здравословното хранене попитате за
Коментари Харесай

Експресен детокс за Диляна Попова! Актрисата се натрови с живак от риба

Който и диетолог или гуру на здравословното хранене попитате за препоръки за хранене, ще ви предложи рибата да бъде неизменима част от хранителния ви режим. Даже ще ви предлагат да я хапвате повече от 2 пъти седмично. 

Виж още: Коя е майката на Азис? Защо се озовава в пандиза и за какво синът ѝ през днешния ден я назовава Кралица?

Но има един много сериозен проблем с рибата, продавана в комерсиалната мрежа. Много постоянно тя е прекомерно богата на живак, който е един от най-масовите и рискови замърсители. Проблемът е сериозен, тъй като може да предизвика и съществени проблеми в човешкото тяло.

Виж още: Бони е безапелационна: " Тези хора би трябвало да си получат заслуженото! "

Именно с високо наличие на живак в кръвта се оказа актрисата и модел Диляна Попова. Тя самата е паскетарианец - не употребява месо, само че си разрешава риба и морски блага. " Преди месец си направих кръвна картина и разбрах, че съществуването на живак в организма ми е високо, точно заради тази причина. В рибата и морската храна се задържа живакът, който ние одобряваме дружно с нея ", споделя тя под видео от известния Занзибар.

И преди да се откаже изцяло и от рибата, Попова е решила да си направи детокс. Популярен способ при интоксикация с тежки метали, какъвто е нейният случай, е приемът на пектин. Именно с това тя ще бори повишените равнища на желязо в кръвта си. 

Виж още: Една фамилна неделя: Pavell хвана лопатата и прекопава градината, от 6 месеца живее на село

Преди време Диляна Попова показа, че е почнала с вегетарианския режим незабелязано. Запалила се около гадже, с което живеели дружно и менютата им се уеднаквили. " В началото нямах желание да ставам вегетарианка. Просто с времето открих, че по този начин се усещам по-добре без да хапвам месо ", съобщи тогава тя. После се запалила и по храненето съгласно кръвните групи, като съгласно тази доктрина хората с нейната група, А+, би трябвало да се хранят най-вече с риба и яйца. 

Изображение: https://www.instagram.com/dillyanapopova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР