Който е видял малката приказна къща на Брус Уинклър на

...
Който е видял малката приказна къща на Брус Уинклър на
Коментари Харесай

Ето къщата, в която всички искат да изкарат Коледа ВИДЕО

Който е видял дребната приказна къща на Брус Уинклър на остров Ванкувър в канадската ппровинция Британска Колумбия, твърди, че му е спрял дъха. Канадците назовават такива дребни къщи " Storybook cottage " или " Къща от приказките ". За съседите му това е " Къщата на Хензел и Гретел ".

На млади години Уинклър живял в квартал, където всички били в дребни къщи. Казва, че тогава се научил да цени качеставата на " живота на малко пространство ". След години видял къщата на дърво на майсторите Тим Линдбърг и Даниел Хъскрофт, която била като излязла от приказките. " Веднага взех решение да ги поканя да ми създадат моя дребна къща на брега на океана ", споделя Брус.

Къщата си има всичко - постоянни бетонни основи, Стени от дървен скелет, който е напълнен с тухли като в къщите от времето на Тюдорите.

Покривът на дома му е слисващ. Формата е докарана от майсторите Линдбърг и Хъскрофт. Покрит е с плочи от кедър. На върха на покрива те са огънати по специфичен метод в парна вана.

Всичкия железен обков по къщата - като се стартира от черчеветата и пантите по порти и прозорци и се стигне до неповторимия отдушник за банята с формата на железна гъба, са дело на локален занаятчия.

В къщата, която няма и 40 кв. м., разполага с уютна дневна с кухня и голяма камина, която топли всички пространства. Банята е доста необятна, като за рамка на прозореца й служи закривен клон, открит в двора.

Брус Уинклър спи на полуетажа, който умишленено гледа право към камината. Под всяко ходило има долап за прибиране на багаж. Единстветото, което Брус няма е електрическа фурна. " Навремето строих къщата единствено за визити през уиканда. Сега ми стана непрекъснат дом ", изяснява той.

Пред прозореца на приказната къща на Брус минават яхти и пускат фонтани китове. Всички, които са виждали дома му споделят, че мечтаят да прекарат Коледа на такова място и под този покрив. /Марица.бг

Редакция и превод Росен Саръмов

тагове къща коледа брус уинклър ванкувър  Ето къщата, в която всички желаят да изкарат Коледа ВИДЕО  Ето къщата, в която всички желаят да изкарат Коледа ВИДЕО  Ето къщата, в която всички желаят да изкарат Коледа ВИДЕО  Ето къщата, в която всички желаят да изкарат Коледа ВИДЕО  Ето къщата, в която всички желаят да изкарат Коледа ВИДЕО  Ето къщата, в която всички желаят да изкарат Коледа ВИДЕО  Ето къщата, в която всички желаят да изкарат Коледа ВИДЕО  Ето къщата, в която всички желаят да изкарат Коледа ВИДЕО  Ето къщата, в която всички желаят да изкарат Коледа ВИДЕО  Ето къщата, в която всички желаят да изкарат Коледа ВИДЕО  Ето къщата, в която всички желаят да изкарат Коледа ВИДЕО  Ето къщата, в която всички желаят да изкарат Коледа ВИДЕО
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР