Който е вече горд собственик на кола от Тесла, може

...
Който е вече горд собственик на кола от Тесла, може
Коментари Харесай

Новите Tesla ще поскъпнат значително

Който е към този момент горделив притежател на кола от Тесла, може да се усеща късметлия. Според Мъск, електрическите автомобили на компанията няма да запазят цената си още дълго. Тя обаче няма да се намали, а напротив- ще се увеличи доста. Причината за това е бъдещото въвеждане на функционалността за самостоятелно шофиране в транспортните средства на Tesla.

Изцяло електрическите самостоятелни коли би трябвало скоро да станат действителност благодарение на чипа FSD. Всички коли Tesla, създадени след октомври 2016-та, към този момент разполагат с нужния хардуер. Софтуерът обаче към момента би трябвало да бъде доразвит. Въпреки това, от 2020-та първите роботи таксита на Tesla се чака да бъдат на улиците.

Повишението в цената на електрическите автомобили, създадени от новаторския американски тръст, бе доказано от самия Илон Мъск. Той отговори на питане в Туитър, че потребителите към момента ще могат да закупят Tesla на рационална цена, която обаче скоро ще се усили доста, тъй като изцяло самостоятелната кола, която може да се употребява като роботакси, е надалеч по-ценна от неавтономна кола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР