Който е имал възможност да се докосне по-близо до Ваня

...
Който е имал възможност да се докосне по-близо до Ваня
Коментари Харесай

Ваня Щерева: Много често не си даваме шанс заради предразсъдъци

Който е имал опция да се допре по-близо до Ваня Щерева, да прекрачи прага й и да попадне в нейния свят, знае че усета й към красивото постоянно я е съпътствал. И към особеното. За всичко това, както и за съкровените мемоари от детството си, за щерка си Мила, за загубите и успехите, и за идващите Коледни празници, беседваме с Ваня Щерева.

Ваня, правиш ли си равносметка на миналото време – по кое време то е било най-щастливо за теб и за какво?
Май не. Или най-малко не целеустремено. Винаги има моменти, за които в даден интервал от живота си, мислиш, че са най, най. Например до 2007-ма изрично твърдях, че най-голямата ми обич е бил еди кой си. Обаче след 2007-ма, името зад това определение се смени. То си седи и до през днешния ден и чака трета промяна. Щастливите ми моменти са доста, аз просто умея да бъда щастлива. Срещата ми с двете ми приятелки от по-ново време, Емилия и Надя, без които не си представям по какъв начин би било, е нещо, което на първо четене ми излиза като значим миг.
Снимка: Личен списък

Последното ми доста щастливо събитие е новата ария на Мила Роберт (дъщеря й, б. а.) – „ ТАКТ “, която излезе оня ден. И която тя написа по време на една неслучваща се обич. Но това, към което към момента се връщам в мислите си с голяма носталгия, е престоят ми в един риалити формат, колкото и необичайно да звучи. Мисля, че това са най-щастливите ми два месеца. Там се сдружих с едни невероятни хора отвън моя свят, които в действителността бих подминала надменно. Рапър, футболист, предприемач, манекенка и силиконово момиче. Никакъв късмет. Днес, две години по-късно, ние продължаваме да се търсим, да се виждаме и да разчитаме един на различен. Там усетих, че в случай че се опиташ да излезеш отвън своя балон, и да схванеш този насреща, дето не наподобява на теб, може да бъде доста, доста прелестно. И че доста постоянно не си даваме късмет поради предубеждения.

Снимка: Личен списък

А по какъв начин приемаш загубите? За жал скоро се раздели с преподавателя си Стефан Данаилов. Има ли нещо, което не си съумяла да му кажеш, а доста би желала?
Чакам с неспокойствие тая 2019-а да си тръгне. По-лоша година не съм имала – три големи загуби – майка ми, другар и Стефан. Който май е единственият, с който нямаме недоизказани неща. В последната година много си говорихме, и всичко сме си споделили. Това, че той е най-хубавото нещо, което можеше да ми се случи в този живот, е ясно, нали? Сега знам, че искаш конкретики, и потеглих да пиша, само че изтрих. Като си помисля, че след това в Google иска ми се изплези името ми с две точки и малоумно заглавие от някоя от тези разказани случки, ми се повръща. Затова просто благодаря, че бяхме част от животите си с този толкоз ярък човек.

Цялото изявление с Ваня Щерева, както и новата ария на Мила Робърт ще намерите в Ladyzone.bg
Ваня Щерева: Коледното ми писмо ще е до 2020-а. Само от благодарности. Защото имам вяра в нея! Песента „ ТАКТ ” на Мила Робърт е едно от щастливите й събития тази година, следващата година издава нова книга – „ Още във вторник ”
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР