, която се провежда от снощи в София, няма нищо

...
, която се провежда от снощи в София, няма нищо
Коментари Харесай

Акцията на ГДБОП в София няма връзка с отвличането на Адриан Златков

, която се организира от нощес в София, няма нищо общо с отвличането на 25-годишния Адриан Златков, заяви, базирайки се на криминалисти. Става дума за незаконна тайфа, занимаваща се с необятен набор от закононарушения. Сред тях разпространяване на опиати, грабежи, измами и кражби.

8 души са арестувани досега. Разработката е на ГДБОП. В акцията са взели присъединяване и екипи на Специализирания отряд за битка с тероризма и спецзвеното „Кобра“ към Столична дирекция на вътрешните работи.

Минути след 22.30 нощес на входа на София откъм автомагистрала „Тракия“ са спрени два автомобила. Пътуващите в тях петима души са задържани от полицията. Те са част от незаконна група, по която Министерство на вътрешните работи работи от месец. Разработката по случая е на Главната дирекция за битка с проведената престъпност.

В същото време на четири адреса в София тежко въоръжени и маскирани служители на реда са направили претърсвания. До този миг задържаните по случая са общо 8, само че източници от Министерство на вътрешните работи прецизират, че е допустимо броя да нарасне или да намалее.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР