Която и жена да попитате, ще ви каже - има

...
Която и жена да попитате, ще ви каже - има
Коментари Харесай

Мъже съветват жени: Забележите ли тези сигнали, бягайте от него с 200!

Която и жена да попитате, ще ви каже - има избрани знаци у мъжа, които крещят единствено едно: Бягай от него! Но друго си е, когато същински мъже споделят с дамите кои са тези знаци. Просто тъй като дамите хем имат спомагателна информация, хем тя е вътрешна. Ето някои такива, споделени от мъже в Reddit:

" Ако се разделя с някогашната си, до момента в който поставяте началото на вашата връзка, не е добре. Никога няма да знаеш дали в действителност не желае да подразни някогашната си и да те употребява за задачата ".

" Ако те наскърбява, сякаш шегувайки се, е кофти. Иронията при започване на връзката в никакъв случай не е подобаваща ". 

Виж още: Граймс на Илон Мъск се съблече изцяло гола! Виж 18+ фотото ТУК 

" Внимавайте с мъже, които упрекват някогашната си за всичко в провалената им връзка. Това значи, че той не умее да поема отговорност, не желае да го направи, а вашата история евентуално ще завърши като предходната му ". 

" Има мъже, които одобряват това да си благ, за уязвимост. Твърде постоянно се случва, а това значи и проблем с възпитанието, и някакви комплекси от детството ".

" Липсата на интерес към развиване - каквото и да е! Независимо дали става въпрос за работа или някакво занимание. Тази липса на интерес ще се придвижи и във връзката ви рано или късно ".

Виж още: 5 метода да пестиш като студент! Спри да си губиш парите 

" Един мъж би трябвало трябва да може да приказва с вас за женски неща. Ако откаже да ви вземе тампони или превръзки, по-добре се разделете, до момента в който е време ". 

" Ако ти каже, че си прекомерно добра за него и не те заслужава, най-вероятно е прав. Затова му повярвай и си тръгни ".

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР