, която е с 25-годишно присъствие на пазара на IT

...
, която е с 25-годишно присъствие на пазара на IT
Коментари Харесай

Ardes.bg зарадва феновете на IT техниката с нов магазин в Пл...

, която е с 25-годишно наличие на пазара на IT техника в България, зарадва почитателите си с новината за новооткрития магазин в Пловдив. Компанията е позната с разнообразното си портфолио от,, съставни елементи и външна страна на водещи производители.

е с повърхност от 242 кв. м. и публично отвори порти на 09.04.2021 година За него Ardes.bg е избрала основна и отзивчива локация бул. „ Княгиня Мария Луиза “ №35.



Търговската зала е проведена в обособени зони, в които потребителите ще открият техника съгласно своите потребности: от офис до подобаваща за образование, презентация или забавление; за гейминг - за фенове и професионалисти; бизнес насочени решения; за работа от отдалеченост и ориентирана към хора, които постоянно пътуват.



2000 са моделите в една от най-търсените категории - преносимите компютри, които Ardes.bg предлага, като в магазина потребителите могат да видят над 150 разновидности. Това дава на клиентите пряк избор и ще им спести от времето за очакване и доставка. За подпомагане в намиране на уместно решение се грижи екип от експерти в региона на технологиите. Бизнес секторът в града пък може да разчита на отдел, профилиран в региона на корпоративните връзки.

Освен хардуерни и софтуерни артикули, магазинът предлага и редица услуги, които ще обезпечат успокоение при потребление им. Сред тях са: (застраховка) на закупената техника,, в случаите на софтуерен проблем - услуга, реализирана от разстояние, и доста други



Обектът разполага със личен сервиз за гаранционно и извънгаранционно обслужване. Първоначално той ще се обитава в магазина, а в границите на няколко седмици се чака да проработи независимо – в обособен обект в непосредствена непосредственост.

Както всички магазини на Ardes.bg, по този начин и този – в Пловдив, работи при съблюдаване на високи хигиенични правила и въведените противоепидемични ограничения.



С новата инвестиция Ardes.bg уголемява мрежата си от обекти, които все още обгръщат градовете – Варна, София, Велико Търново и Перник, като последните два работят на правилото на франчайз. Откриването на магазина e част от тактиката за развиване на компанията, като в бъдеще Ardes.bg възнамерява наличие и в други градове.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР