, която е позната у нас като дългогодишната интимна приятелка

...
, която е позната у нас като дългогодишната интимна приятелка
Коментари Харесай

Голямата и фатална любов на Къванч Татлъту чака втора рожба

, която е позната у нас като дългогодишната интимна другарка на Къванч Татлъту и звезда от турската сапунка „ Дъждовно врезме “, ще става майка за повторно – разтръби турската преса. Красавицата е при започване на бременността си – заяви самата тя пред медиите.

Бившата Мис Свят Азра Акън подписа брак с предприемача Атакан Кору през 2017 година Двамата си споделиха заветното „ да “ на скромна, само че очарователна гала. Година по-късно им се роди наследник, който кръстиха Демир. Можем да пресметнем, че през днешния ден момченцето е на 5 и се снима в реклами.

Азра и османския Брад Пит, както викат на Къванч Татлъту, били интимни в продължение на цели 11 години. В оня интервал те ту се разделяха, ту се събираха... В турските арт среди се приказва, че през 2009 година Къванч предложил брак на хубавицата, само че тя не му отвърнала еднопосочно – споделила му, че й би трябвало време да обмисли предлагането.

Обиден от увъртането й, артистът от „ Перла “ и „ Ирония на ориста “ се зарекъл в никакъв случай повече да не изпада в сходна унизителна обстановка и да не моли жена за женитба. По-късно обаче нарушил клетвата си и изискал ръката на Башак Дизер, която в този момент е негова благоверна брачна половинка.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР