Коя според вас е най-търсената и желана жена според мъжете?

...
Коя според вас е най-търсената и желана жена според мъжете?
Коментари Харесай

Има 5 женски недостатъка, които привличат богати и умни мъже

Коя съгласно вас е най-търсената и мечтана жена съгласно мъжете? Може би си мислите за едрогърда русокоска? Ако попитате мъжете на какво първо обръщат внимание в една жена, несъмнено множеството ще кажат гърдите, бедрата или усмивката. В реалност обаче представителите на мощния пол са много по-сложни от това. Психолог изясни, че има няколко минуса в дамите, които работят като същински афродизиак за богати и умни мъже. Те ги притеглят като магнит. Ето кои са те:

Неравномерни зъби
В множеството случаи брекетите са отлично откритие, само че несъмнено не всеки има съвършената усмивка. Много мъже намират за привлекателно дамата да има да вземем за пример разстояние сред предните два зъба или по стърчащи кучешки такива. Тези черти дават доста сексапил на една жена, вършат я да наподобява по естествено, само че и по-мистериозна и загадъчна. Това е образец за недостатък, който може да се схване като резултат.

Трапчинка на бузата
Знаете по какъв начин от време на време при някои хора се появяват трапчинки по бузите им, когато се ухилен. Според мъжете те вършат лицето на една жена незабравимо и са също толкоз запаметяващи се, като бенката над устната на Мадона в младите й години. Според статистика това даже може да породи по-голямо полово предпочитание у умните и богати мъже, в сравнение с обилния бюст.

Неподчинение
Старомодният стандарт, че мъжете желаят добра жена, която да ги слуша за всичко, последователно умира. Ново социологически изследване демонстрира, че дамите и мъжете избират сътрудници, които имат лично мнение и не се тормозят да нарушават разпоредбите.

Дълги ръце
Мъжете намират дългите ръце за привлекателни, тъкмо толкоз колкото и дългите крайници. Проучване на Университета в Нов Южен Уелс група мъже са гледали клипове на 96 жена на възраст сред 20 и 49 години. След това те са дали оценка на видените представителки на нежния пол. Резултатите изрично демонстрират, че дамите с дълги ръце всякога биват посочени за по-привлекателни. Размерът на ханша и талията им също се оказва доста значим, както и тежестта и растежът им. Дължината на краката обаче не е повлияла толкоз на оценката им.

Безпокойство
Експеримент демонстрира, че невротичните дами са по-склонни да бъдат в дълготрайни връзки. Оказва се, че най-невротичните в проучването са имали 34% повече дълги връзки, когато са проявявали черти, свързани с неустойчивост, тревога или неустановеност. Литературата за разликата сред половете допуска, че приблизително дамите са по-невротични от мъжете. Именно поради това някои мъже могат да поясняват отрицателната емоционалност у половинката си, като женственост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР