Коя съм аз знаят всички, които ме познават и избират

...
Коя съм аз знаят всички, които ме познават и избират
Коментари Харесай

Острието на ГЕРБ Деси Атанасова: Г-жа Нинова е страхливка и приватизаторка

Коя съм аз знаят всички, които ме познават и избират към този момент 4ти път. Няма да влизам в тона на госпожа Нинова, само че коя е тя е мистерия евентуално и за членовете на Българска социалистическа партия, тъй като за нас е ясно, че тя е приватизаторката, спечелила си това име с цялата си трансформация и катарзис в политиката. Това, че не участва в предаването може да й завоюва единствено едно нарицателно име и това е госпожа Страхливка ", сподели в предаването " Беновска пита ", Десислава Атанасова по отношение на приватизацията на " Техноимпекс ". " Към медия, която и да е тя, би трябвало човек да има нужното внимание, изключително когато е политик и се самоназовава като водач и да дава отговор даже и на неуместните въпроси. Ако вие задавате въпроси през 2016 и още нямате отговор, то още 2001година на някой му е направило усещане ", сподели още тя.

" Аз ли би трябвало да задам въпроса от името на социалистите, които през 2001-ва са дали квалификации на приватизацията. Дали Българска социалистическа партия не изгуби еднаквост като разреши на приватизаторката да стане техен водач? На Нинова в последно време много й изневерява паметта, тъй като не си спомня за какъв брой хиляди е купила акциите на Техноимпекс, както и какъв брой инспекции са правени. Ние й напомнихме. Единственото на което аз държа е истината и нищо друго. Далеч по-достойно и вярно щеше да бъде държанието на всеки един политик да осъзнае нещо като неточност, а не да се крие ", безапелационна беше Десислава Атанасова.

Антон Тодоров пък добави:

Аз, Десислава Атанасов и Тома Биков сме хора, които каквото споделяме, го потвърждаваме с документи. Ако Българска социалистическа партия влагаха такива услилия при всеки от бандюгите на прехода, щяхме да сме доста напред
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР