Коя от нас поне веднъж не е изпадала в крайност,

...
Коя от нас поне веднъж не е изпадала в крайност,
Коментари Харесай

Кои са най-разорителните жертви на звездите в името на красотата?

Коя от нас най-малко един път не е изпадала в прекаленост, когато става въпрос за козметика?

Независимо дали става въпрос за нова революционна серпантина за невероятни мигли, или артикули за кожата, в която наша позната и най-малко още пет звезди се кълнат, най-голямата жертва в името на хубостта от време на време се оказва портфейла ни.



Ако това ще ви успокои, пръснатите от вас суми не са най-високите, давани в името на хубостта . Следващите няколко звезди, за които споделя vbox7 каналът “Top of The Tops” (добре де, заплащането ни няма място за съпоставяне с тяхното, само че все пак), са измежду рекордьорите по харчене в грижата за външния си тип.

Кои са те и какъв брой огромни са способни да дадат, вижте в галерията >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/40974/40974849/1600-399-tema-na-meseca.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Кралица на шопинга Ноември -->  Класа и хубост: Кралица Летисия очарова всички в Куба Кралица на шопинга Класа и хубост: Кралица Летисия очарова всички в Куба  Като Никол Кидман: с фиби и шноли в косите Кралица на шопинга Като Никол Кидман: с фиби и шноли в косите  Модни трендове, които в предишното са били неразрешени Щастливите девойки пътуват Модни трендове, които в предишното са били неразрешени Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР