Коя майка желае децата ѝ да имат трудностите, които тя

...
Коя майка желае децата ѝ да имат трудностите, които тя
Коментари Харесай

3 БЕЗЦЕННИ съвета от майка към дъщеря

Коя майка желае децата ѝ да имат компликациите, които тя самата е имала като по-млада. За майката дъщерята е нещо доста особено, и когато стане дума за прекосяване през сложни интервали може би тя вижда в нея част от себе си на млади години. Ето какви са препоръките, които една майка ще даде на щерка си.
 
Ти си най-важна

Да помагаш на хората е нещо прелестно, само че не забравяй себе си. Недей да пренебрегваш себе си и потребностите си, с цел да са добре другите. Знаеш ли за какво ти давам този съвет? Да, може би в този момент няма да схванеш, само че това, което желая да ти споделя е, че каквото и да направиш хората постоянно ще бъдат недоволни. Винаги ще има нещо, което няма да им харесва. Винаги ще го има този, за който няма да си задоволително добра в нещо. Признателност доста рядко ще получиш, даже съвсем в никакъв случай. Всеки в живота гледа личния си интерес и той да е добре, по тази причина не прави грешката да забравяш за себе си. Бъди добър човек и бит хората. Но да обичаш откровено, с цялото си сърце близките, би трябвало да започнеш от себе си. Обичай себе си най - доста от всички! 
Хората, които най-вече обичат МАЙКИТЕ СИ, са представители на следните няколко зодии
Всеки от нас познава най-малко един човек, който е в извънредно близки връзки с майка си. Тези хора желаят всекидневен или съвсем всекидневен...
Прочети повече
Не позволявай да не те почитат

Без значение защо става въпрос в никакъв случай не се примирявай, когато някой те подценява или демонстрира пренебрежение към теб. Имай достолепие и не се прекланяй пред никой, и пред нищо. Да дъще, в този момент не разбираш и това е ясно, тъй като човек осъзнава доста неща едвам, когато се сблъска с тях. Ще има хора в живота ти, които ще желаят да страдаш и ще желаят да те наранят, само че ти бъди горда и уважавай себе си. Когато уважаваш себе си и другите ще се научат да те почитат, и да се държат уместно с теб. 

Семейството е приоритет

Когато човек е млад, не осъзнава какъв брой значима част от живота му е фамилията. Много постоянно дори го приема за даденост, за нещо което няма по какъв начин да изчезне и постоянно ще е на негово разположение. Да, обаче нищо не е такова, каквото си го мислиш блага, дъще. Семейството е преди приятелките ти, преди гаджето ти, на първо място. Никой не те обича повече от фамилията ти, запомни това. Тези, които ще са до теб, когато никой от приятелите ти няма да е, са точно твоето семейство. Те те обичат такава, каквато си и те одобряват с всичките ти дефекти и не до там положителни черти на характера ти. Съветът, който желая да ти дам е да отделяш повече време за фамилията, тъй като то ти е обещано от Бог, само че в никакъв случай не го приемай за даденост. Близките ти няма да са до теб вечно, въпреки всичко.
Новата ти най-хубава другарка – майка ти!
Майката е най-важната жена в живота, уверете се, че връзката ви е добра. За някои мама е най-хубавият другар. Вижте 11 обстановки, които...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР