Коя е знойната жена до Зоран Петровски, която тези дни

...
Коя е знойната жена до Зоран Петровски, която тези дни
Коментари Харесай

Ето го НУДИ гаджето на Зоран Петровски! Жени е доста по-млада от него


Коя е знойната жена до Зоран Петровски , която тези дни режисьорът сподели гола на плажа? Всички си задават този въпрос, а Зоран погъделичка още повече любопитните, като я сподели единствено в тил.



се докопа до фотоси на тайнствената възлюбена на Петровски , на които към този момент освен е облечена, само че и ясно се вижда лицето й. Наричат я Жени и е същинска хубавица!



Според наши източници, с спечелилия в „ Сървайвър “ се срещат в спортната зала, където Зоран се „ фитва “ от много време насам.



Жени е доста по-млада от някогашния на актрисата Силвия Петрова и за разлика от него към момента няма деца, нито е била омъжена. „ Много благо и непретенциозно момиче “, разказват я другари на Зоран.



Знойната красавица обаче не е и причина за раздялата сред Силвия и Зоран, защото по това време двамата още не са се познавали. Режисьорът и актрисата се разделиха преди 2 години, като съумяха да запазят топли другарски връзки. Петровски смени не една и две дами, откакто завърши връзките с майката на сина си.



В последна сметка очевидно въпреки всичко е съумял да откри любовта. „ Сродните души в действителност съществуват “, написа Зоран под първата фотография, която разгласява с новата си изора. На фотоса Жени е снимана в тил, по монокини на плажа, което провокира бурни реакции в нета.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР