Коя е тя?Василка Стоянова е истинска сензация в интернет. 24-годишната

...
Коя е тя?Василка Стоянова е истинска сензация в интернет. 24-годишната
Коментари Харесай

Интернет сензацията Василка от Петрич: Рапърът Снуп Дог ме сваля!

Коя е тя?

Василка Стоянова е същинска сензация в интернет. 24-годишната инфлуенсърка от град Петрич е една от най-последваните българки в обществените мрежи. Наскоро тя се похвали, че е минала котата от 1 милион почитатели в инстаграм. Далеч зад нея е даже най-популярната ни плеймейтка Николета Лозанова с 857 хиляди. Към момента най-последваната инфлуенсърка с български корени е холивудската актриса Нина Добрев с 26,3 милиона, фолкпевицата Емануела има 1,95 млн., а фитнес моделът Янита Янчева е с 1,86 млн. Как се натрупат толкоз доста почитатели и какво е да си звезда в обществените мрежи, Васи Инстаграма споделя единствено за читателите на " България Днес ".

- Васи, каква е повода да си една от най-търсените българки в интернет?

- За мен триумфът в обществените мрежи идва от комбинацията от достоверност и ангажираност. Стремя се да дава наличие, което вълнува и въодушевява, като в това време е провокативно! Мисля, че хората ценят достоверността, също по този начин отстранявам доста време на почитателите си, давам отговор на всевъзможни пикантни въпроси и може би това ги забавлява. Битката за триумф като инфлуенсър изисква непрекъснат труд, креативен метод и внимание към аудиторията. Не е елементарно, само че когато вложиш сърце, резултатите са изключителни. Е, в случай че добавиш към това и количество лудория, триумфът е обезпечен. Така че бъдете провокативни, само че с мярка, като всяко положително шампанско!

Стоянова чества 1 милион почитатели

- Мнозина несъмнено си задават въпроса какъв брой пари на месец печели инфлуенсърка с 1 милион почитатели?

- Това какъв брой си сполучлив не се мери само в броя почитатели или цифрите на банковата сметка. Вместо да пъдя единствено пари, се стремя да доближавам и въодушевявам. Така че, в случай че питате какъв брой спечелвам, отговорът е: задоволително, с цел да не преставам да се усмихвам и да ви развличам всеки ден.

- До каква степен обилните ти бюст и дупе спомагат?

- Ах, това са като сочни подправки в живота! Натуралните бюст и пълнежът на задника, несъмнено, притеглят вниманието, само че значимото е по какъв начин ги съчетавам със жанр. Винаги съм вярвала, че същинската прелест идва от самочувствието и уважението към себе си. Да, въпросните атрибути са част от моята " рецепта за триумф ", само че постоянно с пипнато количество мъдрост и достолепие.

Василка печели много пари като инфлуенсър и сама устоя мъжете

- Получаваш ли оферти за еротични фотосесии?

- Винаги съм се фокусирала върху това по какъв начин да показва жанр и креативност, без да изобличавам персоналния си интегритет. Предложенията за еротични фотосесии могат да бъдат част от промишлеността, само че аз се стремя към достижения, които акцентират гения и вдъхновяването ми. В последна сметка същинският триумф за мен идва от уважението и връзките, които строя с почитателите ми.

Рапърът Снуп Дог е продал над 30 милиона албума по света

- Сблъскваш ли се със завист?

- Да, несъмнено се сблъсквам със завистливи хора и подправени профили. Но като същинска " Мона Лиза ", хубостта се демонстрира в устойчивостта и усмивката против всички провокации.

- Каква е Василка отвън обществените мрежи?

- Просто част от елементарния свят. Отворена съм за нови провокации и постоянно диря благоприятни условия за персонално и професионално развиване. Както във виртуалния, по този начин и в действителния свят пребивавам с възторг и любознание. Моят свят е цялостен с ползи и пристрастености и аз се веселя на разнообразието на живота.

Васи впечатлява с голям бюст

- Щастлива ли си в любовта?

- Да, построих устойчиво семейство. Аз съм еманципирана жена, която сама устоя мъжете. Управляваща своя личен живот и сполучлива в това. Отскоро станах и майка, което е ново и вълнуващо премеждие в живота ми. Умишлено криех това поради неприятни хора, неприятни очи и завист! Дори в този момент не му демонстрирам красивото личице на дребното ми момченце. От луда по празненства мога да кажа, че не чаках да се оправя толкоз ужасно за толкоз малко време в ролята на майка. Пълна смяна! Беше най положителният избор за мен да се реша да стана млада milf.

От години живее в Германия

- Има ли известни мъже, които са те сваляли?

- Всеки заслужава персонално пространство и почитание, в това число известните хора, с които вероятно съм била обвързвана. И въпреки всичко ще кажа, че рапърът Снуп Дог ме е свалял. Футболисти от " Байерн " и " Ювентус " също - Уистън Маккени, Глейсон Бремер. Писала съм си и с немския национал Йошуа Кимих.

- Кое е най-палавото нещо, което си правила?

- Това е моментът, в който взех решение да последвам сърцето си и да преследвам пристрастеностите си в обществените мрежи. И още едно по този начин скрито развлечение - на капака на кола по време на залез...

- Живееш в Германия, липсва ли ти България.

- Моята татковина постоянно остава част от мен и носталгията към България е неизмерима!

- Ако от на следващия ден влезеш в политиката, министър на какво би желала да бъдеш?

- Бих избрала министър на палавостта? Първи стъпки към по-различна политика./

Източник. " България през днешния ден "

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР