Коя е тази жена? Това се чудеха зрители при едно

...
Коя е тази жена? Това се чудеха зрители при едно
Коментари Харесай

Ева от „Тоника” е неузнаваема

Коя е тази жена? Това се чудеха фенове при едно от последните тв гостувания на Ева Найденова от „ Тоника ” в родна кабеларка. Родената в Айтос певица е пуснала коса до раменете, която е боядисала в перлено сиво и това е повода малко на брой да съумеят да я разпознаят, видя „ Уикенд ”. Найденова цялостен живот е била с къса като момче прическа, която варираше от кестенява до ярко русо, само че в никакъв случай не е била със сегашната си визия. Ева в действителност наподобява като че ли е различен човек.
От началото на годината естрадната легенда е сменила два цвята – първо е била кестенява, а след това съвсем бяло русо. Талантливата певица загуби мъжа си Гого Найденов преди 8 години и това промени живота й. Тя се върна да живее в родния си Айтос, където се радва на спокойни дни и липса на световна суетност.

„ Аз ще си остана „ Ева на Гого ”. Ако беше противоположното, щеше да си остане „ Гого на Ева ”. Колкото времето минава, толкоз по-тежко ми става за загубата на Гого. Как се промени животът ми след него? Как... Без него аз съм половин човек. Защото ние двамата бяхме един организъм. Сега все едно половината съм отрязана. Но с помощта на Господ и на фамилията ми, на сина ми, съумявам към момента по някакъв метод да се оправя ” – призна 69-годишната изпълнителка от славната „ Тоника ”.

Почитателите й считат, че тя е направила трансформациите във външния си тип или с цел да не е толкоз разпознаваема, или тъй като е имала потребност от смяна след всичките несгоди, които й се случиха. Ева нееднократно изпада в комплицирани житейски рецесии, само че в никакъв случай не губи наличие на духа.

Припомняме, че единствено преди 4 месеца Ева погреба майка си, която си отиде на 90-годишна възраст. Певицата съвсем не напускаше дома им в Айтос, където се грижеше непрекъснато за болната си родитела, която страдаше от деменция. В това положение Ева я гледаше повече от 5 години. Загубата на майка й смаза мощната певица, която още повече се затвори в себе си, само че през днешния ден се пробва да гледа метафизичен на живота, да се крепи поради околните и сина си. Дълго време тя бе загърбила своя персонален и професионален живот в името на Гого, а по-късно се посвети напълно на майка си. Именно с цел да има пари за лекуването й, тя влезе във „ ВИП Брадър ” преди няколко години.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР