Коя е най-хубавата песен на всички времена? Според класация на

...
Коя е най-хубавата песен на всички времена? Според класация на
Коментари Харесай

Ето коя е най-хубавата песен в историята на човечеството

Коя е най-хубавата ария на всички времена? Според ранглиста на финансовия портал 24/7 Wall Street най-хубата ария в историята на човечеството е безконечният шлагер " Yesterday " на " Бийтълс ", написа " Лента ".
В класацията влизат 100 песни, като най-вече шлагери в нея са на " Бийтълс ".
Създадената от Пол Маккартни през 1965 година ария заема първото място, като в класацията се взема поради регистрираните продажбите, престоят в хит-парада на " Билборд ", броят на кавърите и известността на песента.
" Yesterday " се задържа в класацията за сингли Хот 100 на " Билборд " 11 седмици и има цели 665 кавъра. В Европа песента е издадена в албума " Help! ", а в Съединени американски щати като сингъл.
Второ място заема " Like a Bridge over Troubled Water " на Саймън и Гарфънкъл от 1970 година с повече от 400 кавъра. В класацията за сингли на " Билборд " се задържа 14 седмици.
На трето място е " Rolling In the Deep " на Адел от 2010 година Тя се задържа 65 седмици в Хот 100 и има 84 кавъра.
В челната десетка са също " Hey Jude " на " Бийтълс ", " All of Me " на Джон Леджънд, " Bad Romance " на Лейди Гага, " Bohemian Rhapsody " на " Куин ", " Let It Be " на " Бийтълс ", " Ain`t No Sunshine " на Бил Уидърс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР