Коя е най-добрата криптовалута, която да купите сега, между тези

...
Коя е най-добрата криптовалута, която да купите сега, между тези
Коментари Харесай

Топ три функционални токена: VC Spectra , NEAR Protocol и Pepe

Коя е най-хубавата криптовалута, която да купите в този момент, сред тези функционални токени за комунални услуги: VC Spectra (SPCT), NEAR Protocol (NEAR) и Pepe (PEPE)?

Стойността на тези блокчейн токени в последна сметка се дефинира от техните функционалности. Pepe е най-спекулативният, до момента в който хората употребяват токените NEAR Protocol (NEAR) за ръководство и стейкинг.

Междувременно SPCT токенът на VC Spectra предлага сходни преимущества дружно с достъп до нови ICO-та и тримесечни дивиденти.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

VC Spectra (SPCT) разклаща промишлеността за ръководство на активи

Като цяло, VC Spectra (SPCT) има за цел да преобърне промишлеността за ръководство на активи, вкарвайки елементарност, автоматизация и успеваемост на разноските. В същността си това е децентрализиран хедж фонд за нововъзникващи блокчейн и софтуерни предприятия.



VC Spectra (SPCT) е и усъвършенствана платформа за търговия , употребяваща тактики като арбитраж, хеджиране, диверсификация и даже логаритми за машинно образование. Целта е да се ръководят непредвидените опасности, като в същото време се откриват нови печеливши благоприятни условия след финансирането на всеки план.

Интересното е, че VC Spectra (SPCT) има вяра, че всеки би трябвало да завоюва от многомилиардните пазари на блокчейн и технологии. Помощното средство тук са смарт договорите , които отстраняват ненужните медиатори, до момента в който съхраняват средства, разпределят награди и други Това значи, че потребителите на VC Spectra (SPCT) могат да управляват своите активи и даже да оказват помощ в ръководството на платформата.

Именно това е една от потребните функционалности на токена Spectra, SPCT: управническа власт посредством право на глас . Колкото повече SPCT има човек, толкоз по-влиятелно е неговото мнение при вземането на решения по основни оферти.

SPCT също по този начин обезпечава достъп до извънредни първични предлагания на монети с отстъпка, преди те да са станали известни, и тримесечни дивиденти от облагите на VC Spectra. Инвеститорите могат да закупят токена на Spectra (SPCT) за едвам $0.044 на стадий 3 от предварителната му продажба, който е позициониран да нарасне с 82% до $0.080 на последния стадий.

Нека в този момент да разгледаме полезността на протокола NEAR (NEAR) и вероятностите за цената му.

Протоколът NEAR (NEAR) се отличава – ето по какъв начин

Протоколът NEAR (NEAR) е един от многото блокчейни, работещи с консенсусен механизъм за  доказване на залог (PoS) , стартирани през 2020 година Макар и да не е толкоз известен, колкото други топ алткойни като Ethereum (ETH) и Solana (SOL), той означи засилено приемане след стартирането си.

Данните от Artemis отразяват покачвания в индикатори като дейни адреси, транзакции и обща заключена стойност от този интервал. Протоколът NEAR (NEAR) продължава да бъде добре финансиран и богат на разработчици, като предлага страхотни ставки за стейкинг и чудесно потребителско преживяване.

Това, което също по този начин отличава NEAR Protocol (NEAR), е, че е една от дребното мрежи с шардинг функционалности, което я прави най-мащабируема. И въпреки всичко главното предизвикателство за NEAR Protocol (NEAR) е конкуренцията заради големия брой блокчейн PoS мрежи.

След като доближи исторически връх от $20 , вложителите може да погледнат на плана като добра опция, имайки поради, че NEAR Protocol (NEAR) сега коства $1.10 . Според доста прогнози NEAR Protocol (NEAR) може да доближи минимални стойности от $2 единствено до 2024 година и $3.50 до 2025 г .

И най-после, дано разгледаме Pepe токена и неговите ценови оценки.

Pepe (PEPE) остава мощно умозрителен

При Pepe токена липсва полза, с изключение на за “ развлекателни цели ” съгласно неговия уеб страница. Все отново това не спря вложителите да покачат много цената на Pepe след стартирането му през април 2023 година, което е типично за новите меме монети.

Цената на Pepe е спаднала с 84% от появяването си на пазара – от $0.00000439 до $0.00000071. Въпреки това Pepe е третата най-търгувана меме монета . Предвид спекулативния ѝ темперамент, бъдещето на токена виси на косъм. Независимо от това, прогнозите за цената на Pepe сочат, че до 2024 година монетата може да коства най-малко $0.0000020 , а до 2025 година – $0.0000040 .

В последна сметка е по-трудно да се оцени какво следва на този нов план. От друга страна, голям брой специалисти предвиждат ярко бъдеще и печеливша възвръщаемост за VC Spectra (SPCT). Освен това при закупуване на SPCT токени по време на този стадий на предварителната продажба, вложителите ще получат 100% бонус на всеки депозит, като акцията е лимитирана.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР