Коя е най, ама най-малката стая в жилището ви? Да,

...
Коя е най, ама най-малката стая в жилището ви? Да,
Коментари Харесай

Ето как да направите банята по-голяма

Коя е най, но най-малката стая в жилището ви? Да, тъкмо по този начин – тоалетната. На пръв взор излиза, че няма какво да извършите, с цел да я уголемите. Остава единственият вид – да я увеличите площта й... образно. Ето какви потребни препоръки дават дизайнерите.

1. Повече цвят. Това е първото, на което би трябвало да се обърне внимание, когато се прави ремонт на банята. За дребни и тесни пространства са противопоказни „ тежките” цветове, както и неоновите. Класическият цвят си остава белият, само че може да се комбинира с кафяво, синьо и даже черно. Последните обаче не би трябвало да са преобладаващите цветове. Ако не може да си визиите по какъв начин тъкмо ще наподобява цветовото комбиниране, то може да видите образци на фотосите





2. Светлина. В какъвто и цвят да решите банята, то това няма да е задоволително, в случай че не осигурите в помещението задоволително светлина. Не се ограничавайте с една лампа. Колкото повече светлина има, толкоз повече образно пространство се появява.





3. Огледала. Досега огледалото не е развалило интериора на нито едно помещение. Става дума не за огледала в цялостен размер, а за дребни разновидности без рамки. Подобен резултат ще сътвори заблуда за продължение на помещението.





4. Перспектива и динамичност. Този способ важи освен за банята и за всяко друго малко помещение. Идеята се корени в това, че на една или две от стените се слага 3D рисунка. Това може да е аспект към океана или път, който води към далечината. Геометричните фигури също спомагат да увеличаване на помещението.





Източник: fakti.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР