Коя е жената, завързана за радиатор със свински опашки? Бистра

...
Коя е жената, завързана за радиатор със свински опашки? Бистра
Коментари Харесай

Коя е жената, завързана за радиатор със свински опашки


Коя е дамата, завързана за нагревател със свински опашки? Бистра Р. е дамата, която бе вързана за нагревател и пребита от незнайни мъжа в петък вечерта в софийския квартал „ Манастирски ливади “. Криминалният случай стана в жилищна кооперация на бул. „ Тодор Каблешков “.
От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи публично
потвърдиха новината като обявиха, че на място незабавно са били изпратени екипи на полицията и „ Спешна помощ “.

Бистра Р. живее от години сама. Тя е била предпазен очевидец по дело за „ Килърите “ като всеки ден е била следена от цивилни служители на реда пред блока си, твърди News24sofia.eu.
Сигнал на незабавния телефон 112 е подаден
от нейния комшия на втория етаж Димитър Иванов, който видял, че вратата на жилището й е отворена необятно и влезнал да види какво се случва, тогава видял, че дамата е с голям брой следи от принуждение, вързана със „ свински опашки “ и с раздрани облекла.
Според неофициална информацията
е имало и опит за обезчестяване. Според източници от следствието Бистра е подавала неведнъж сигнали, че е била заплашвана с ликвидиране и че щяла да бъде залята с киселина.

Полицейската защита, която има дамата, е назначена с разпореждане на прокурор от Софийска градска прокуратура (СГП). От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи обявиха, че формирано досъдебно произвеждане по случая, предава lupa.bg.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР