Коя е жената, която ваксинира Делян Пеевски, лидерът на ГЕРБ ...

Коя е жената, която ваксинира Делян Пеевски, лидерът на ГЕРБ

Ето коя е жената, ваксинирала Борисов, Пеевски и Карадайъ

Коя е дамата , която имунизира Делян Пеевски, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов и ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, се питат в обществените мреги, откакто късоподстриганата руса дама се появи на фотоси с няколко от най-известните мъже в страната ?

От появила се през днешния ден публикацияв във Фейсбук стана ясно, че това е здравната сестра от частна столична болница Магдалена Серафимова.

" Днес, 23.10.2021, честитим юбилея на основната здравна сестра на УМБАЛ СОФИЯМЕД Магдалена Серафимова " - написаха от лечебното заведение в профила си в обществената мрежа и разгласиха фотография на най-обсъжданата дама в България в последните дни.Именно тя сложи имунизация на експремиера Борисов наскоро , а през вчерашния ден също Серафимова постави трета, бустерна доза против COVID-19 на Делян Пеевски и зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев. Заедно с тях в УМБАЛ " Софиямед " бяха кметът на Белица Радослав Ревански, който също си сложи трета игла, както и ръководителят на младежката организация на Движение за права и свободи в Благоевград Ибраим Зайденов и Максим Тачев - член на общинската организация на движението в Белица.

Източник: dir.bg