Коя е доминиращата черта на характера ви? Ръководите се от

...
Коя е доминиращата черта на характера ви? Ръководите се от
Коментари Харесай

Коя е доминиращата черта на характера ви?

Коя е преобладаващата линия на характера ви? Ръководите се от сърцето или от мозъка? Животното, което първо забелязахте, демонстрира това.

Слон

По-вероятно е да се ръководите от мозъка си, в сравнение с от сърцето. Претегляте всички плюсове и минуси. Другите ви личностни черти включват самонадеяност, успокоение и дарба да успокоявате и утешавате другите, когато е належащо. Хората ви имат вяра и имате отлични информационни умения, което ви прави добър водач.

Лъв

По-вероятно е да сте емоционален човек, воден от страстите, постоянно слушащ гласа на сърцето си. Вероятно сте доста енергични и мощни. Може също да забележите, че не сте добър във фокусирането върху детайлите, а вместо това се фокусирате върху огромната картина. Да слушаш сърцето си е ключът към щастието, само че в някои обстановки е значимо да можете да вземете решения невъзмутимо.

Щраус

Имате отличен инстинкт и по тази причина се доверявате на първо място на сърцето си. Вие сте извънредно подсъзнателен човек, който е убеден и любопитен. Освен това сте доста отворени към другарство и основаване на нови запознанства. Можете да запазите успокоение под голям стрес. Вероятно ще работите добре напрегнат, както независимо, по този начин и в екип.

Птици, които летят

Вие се доверявате на мозъка. Цените свободата и спонтанността си на първо място. В положение сте да вземате решения в последния миг или бързо, когато е належащо, само че предпочитате първо да обмислите нещата, вместо да реагирате незабавно. Винаги гледате по-голямата картина, което ви прави сполучливи в решаването на проблеми.

Коя е преобладаващата линия на характера ви съгласно теста?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР