Коя е българската компания, чиито продукти се предлагат на над

...
Коя е българската компания, чиито продукти се предлагат на над
Коментари Харесай

Българската компания с продукти, предлагани на над 1 500 сайта по цял свят

Коя е българската компания, чиито артикули се оферират на над 1 500 уеб страницата по целия свят? Името ѝ е CT Interactive . Историята ѝ стартира през 2012 година като за 12 години компанията, учредена в София, съумява да се утвърди като водещ снабдител на игрален програмен продукт с наличие в над 1 500 уеб страницата по целия свят. Като част от общественото сдружение Telematic Interactive, тя се подрежда измежду най-успешните марки за игрално наличие. От основаването ѝ, екипът на CT Interactive е създал над 200 игри, които се употребяват и са известни на разнообразни пазари.

Ключовата част от триумфа на CT Interactive е нейният млад екип, който неуморно работи за разрастването на марката. Техните новаторски хрумвания се отразяват в продуктите, които компанията предлага. Една от главните аргументи, заради които CT Interactive е известен избор за млади експерти, е неговата ангажираност към образованието и развиването на чиновниците. Компанията предлага голям брой благоприятни условия за своите чиновници да усъвършенстват уменията си и да напреднат в кариерата си в една динамична промишленост.

CT Interactive е софтуерна компания, която влага доста в развиването на своите артикули и в основаването на новаторски решения. Техническите екипи неуморно търсят нови способи да подобрят и разнообразят игралното преживяване на потребителите, употребявайки най-модерните принадлежности.

Създаването на запаметяващи се артикули изисква и отличен дизайн. В компанията дизайнерите играят основна роля в създаването на игралното наличие, като те се стремят да основат вълнуващи и привлекателни образни детайли, които да притеглят играчите.

Освен софтуерните и дизайнерски екипи, компанията предлага добра среда на хора, които желаят да развиват бизнес уменията си. Ежедневната връзки с представители на интернационалните марки дава на чиновниците скъп опит и благоприятни условия за разширение на знанията в региона на бизнеса и интернационалните пазари.

С богатото си портфолио, редица влиятелни награди и блян към нововъведения, CT Interactive продължава да утвърждава позициите си на водач в игралната промишленост и да бъде желано място за работа и кариерен напредък.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР