Кой уби Лора Палмър?“ беше въпрос, който тормозеше умовете на

...
Кой уби Лора Палмър?“ беше въпрос, който тормозеше умовете на
Коментари Харесай

Помните ли ги? Ето как изглеждат днес актьорите от сериала Туин Пийкс

„ Кой умъртви Лора Палмър? “ беше въпрос, който тормозеше мозъците на милиони фенове в един славен период от историята на малкия екран. В наши дни публиката е капризна от множестно избори, когато става дума за висококачествени, влиятелни телевизионни излъчвания.

Лесно е да се не помни на фона на днешните големи продукции, само че преди към 30 години „ Туин Пийкс “ беше на върха на нововъведенията в малкия екран.

 Туин Пийкс wikipedia.org

С фамозния Дейвид Линч, основател и режисьор на сериала, " Туин Пийкс " беше по-кинематографичен от всяко телевизионно шоу преди него и съумя да влезе в мозъците на хората по метод, който ги вълнува и до през днешния ден.
 image2_16x9.png Настъпи сезонът на Девата! Какво чака всяка Edna от зодиите? На фокус
Този сериал, който се завърта около мистериозното ликвидиране на красивата ученичка Лора Палмър стартира като съкровен взор към скръбта в един малък град, само че съвсем незабавно разшири обсега си.

Сюрреалистичната логичност на сънищата и уникално изкривената митология на поредицата слагат „ Туин Пийкс “ надалеч от всичко друго, което в миналото се е излъчвало от дребния екран. 

Нека се върнем към някои от най-забележителните имена в актьорския състав на " Туин Пийкс " 34 години след излъчването на първия епизод на сериала и забележим по какъв начин са се трансформирали:
 Ето по какъв начин наподобяват през днешния ден актьорите от сериала  Ето по какъв начин наподобяват през днешния ден актьорите от сериала  Ето по какъв начин наподобяват през днешния ден актьорите от сериала  Ето по какъв начин наподобяват през днешния ден актьорите от сериала
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР