Кой следи оръжията и парите, които САЩ изпращат в Украйна? „60 минути“ отиде да разбере.

...
Украинският президент Володимир Зеленски премина от среща на среща във
Коментари Харесай

Украинският президент Володимир Зеленски премина от среща на среща във Вашингтон в четвъртък, опитвайки се да събере подкрепа за повече помощ от Съединените щати. Той се срещна с президента Байдън, както и с висши служители на отбраната и законодатели, докато Конгресът на САЩ разглежда искането на Белия дом да добави повече от 20 милиарда долара помощ към 113 милиарда долара, които САЩ вече са поели ангажимент за Украйна.

"60 Minutes" се опитва да проследи къде са отишли ​​милиардите долари в брой и оръжия от САЩ, предоставени на Украйна, откакто Русия започна пълномащабното си нахлуване през февруари 2022 г. По задача за тазседмичния " 60 минути", старши чуждестранен кореспондент на CBS News Холи Уилямс отиде в Украйна, за да види как се харчат всички американски данъчни долари - и да разбере дали вече предоставените оръжия и пари са отишли ​​там, където е трябвало да отидат.

Гледайте пълния репортаж на Уилямс тази неделя, 24 септември, в "60 минути" от 19:00 часа. източен. Предварителен преглед е достъпен в горната част на тази статия.

увеличава собственото си производство и снабдяване със снаряди и боеприпаси, правителството на Зеленски знае, че убеждаването на партньорите му във Вашингтон в благонадеждността на собственото му правителство може наистина да бъде екзистенциално предизвикателство.
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР