Кой ще стане победител в "Сървайвър" и ще вземе 150

...
Кой ще стане победител в "Сървайвър" и ще вземе 150
Коментари Харесай

Броени часове преди финала на `Сървайвър` - кой ще грабне голямата награда?

Кой ще стане победител в "Сървайвър " и ще вземе 150 000 лева? Отговорът ще стане явен довечера по време на огромния край на предаването. За премията ще се борят тримата оживели - спринтьорката Карин Околие, софтуеърният инженер Ганка Статева и режисьорът Зоран Петровски.

Тримата демонстрираха физическа устойчивост, демонстрираха стратегическо мислене, съумяха да надхитрят конкуренцията и да основат свои лобита. И по този начин да стигнат до мечтания край.

Победителят ще бъде определен след гласоподаване на журито, формирано от отпаднали участници от сегашния сезон на "Сървайвър ".

При равни гласове, вотът няма да бъде още един, а най-достойният за наградата и купата "Последният оживял " ще бъде избран от феновете.

Лекоатлетката Карин, софтуерният инженер Ганка и режисьорът Зоран влязоха в първата тройка след изтощителни игри за директна елиминация, които изискваха физическа и психическа устойчивост.

Първа до финала стигна Карин, откакто по-бързо от всички се оправи в тестване за баланс.

Втора с огърлицата на финалист се окичи Ганка, която преодоля серия от трудности, първа подреди пъзел под формата на куб и за следващ път се отличи с логическо мислене. Ганка съумя да се оправи след изтощително прекарване на Острова на изкуплението.

След епична, 3-часова борба под палещото слънце на Филипините против студентката Анелия Щерева, режисьорът Зоран стана третият финалист. Зоран се прояви като необикновен пълководец.

Очакваме да забележим по какъв начин ще гласоподава журито и дали тримата кандидати за премията са изиграли добре картите си в така наречен "социална " част на играта. Човекът с максимален хъс за победа и с най-хубави позиции измежду изгонените довечера ще бъде победител.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР