Кой ще получи обвинение след акциите на военна и спецпрокуратура

...
Кой ще получи обвинение след акциите на военна и спецпрокуратура
Коментари Харесай

Кой ще получи обвинение след акциите в Президентството?

Кой ще получи обвиняване след акциите на военна и спецпрокуратура в президентството? Това ще стане ясно през днешния ден.
Прокуратурата взема решение дали и на кои от арестуваните през вчерашния ден двама високопоставени чиновници в президентството да повдигне обвинявания.
Единият е секретарят на президента по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов, задържан по следствие за търговия с въздействие.
А вторият - президентският консултант по сигурността Илия Милушев, арестуван по следствие за оповестяване на държавна загадка.
Кабинетите на двамата в президентската институция бяха обискирани през вчерашния ден, а ДАНС лиши достъпа им до класифицирана информация.
За 24 часа беше арестуван и предприемачът Пламен Бобоков. Най-вероятно по следствието за търговия с въздействие, което стартира след откритите и публикувани от прокуратурата чатове сред него и секретаря на президента Пламен Узунов. Дали и предприемачът ще се снабди с обвинявания, ще стане ясно през днешния ден.
Очакват се и повече детайлности за фигурата на четврътия арестуван при акцията през вчерашния ден - някогашния шпионин - М.К.
След спецакцииите в ареста са четирима - двама президентски специалисти, предприемач и някогашен шпионин
Припомняме, че двете акции на прокуратурата в Президентството провокираха огромен митинг и шествие в столицата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР