Кой ще победи в Ямбол? Листата на ГЕРБ-СДС тук повежда

...
Кой ще победи в Ямбол? Листата на ГЕРБ-СДС тук повежда
Коментари Харесай

Предсрочни избори: Лидерските битки в 31 МИР-Ямбол

Кой ще победи в Ямбол? Листата на ГЕРБ-СДС тук повежда ексобластният шеф Димитър Иванов. При предходните избори тя се водеше от съдовия хирург доктор Димитър Рунков.



Срещу Иванов " ИТН " опълчва адвокатката Златомира Карагеоргиева-Мострова. Преди листата им водеше сценаристът Ивайло Вълчев.



За " Българска социалистическа партия за България " ще се бори още веднъж добре познатият народен представител от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин . Той беше заместител ръководител на 45-ото Народно заседание, някогашен евродепутат, някогашен външен министър.



Водач на листата на " Демократична България " в Ямбол още веднъж е артистът Веселин Калановски , общински консултант в столицата.



В борбата от страна на Движение за права и свободи пък се включва Петър Чобанов , някогашен министър на финансите. На предходните избори листата водеше някогашният кмет на Сливен и член на националното управление на Движение за права и свободи - Янко Янков. Листата на " Изправи се! Мутри вън! " още веднъж се води от Станчо Ставрев , някогашен заместник-кмет на община Тунджа, магистър по балканистика.

За " Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ, НФСБ " в борбата се включва магистър-фармацевтът Боян Кулев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР