Кой ще е наследникът на Йорданка Фандъкова е най-голямата интрига

...
Кой ще е наследникът на Йорданка Фандъкова е най-голямата интрига
Коментари Харесай

Борисов готви изненада. Георги Георгиев няма да е кандидатът на ГЕРБ за кмет на София

Кой ще е наследникът на Йорданка Фандъкова е най-голямата конспирация на идните локални избори. И всички погледи са ориентирани към ГЕРБ, откакто ПП-ДБ направиха от дълго време своята номинация.

 

Въпреки упованията, ръководителят на СОС Георги Георгиев няма да е претендентът на ГЕРБ за кмет на София, научи Епицентър.бг от най-високопоставените източници в партията.

Георгиев няма да е и лидер на листата с общински съветници, подчертаха от централата.

 

Лично Бойко Борисов ще показа в четвъртък претендента, с който ГЕРБ ще се яви на изборите в София с убеденост, че ще ги завоюва.

 

Самият Георги Георгиев написа през вчерашния ден във Facebook “Днес подписах едно от последните решения като ръководител на общинския съвет - бюджета на Столична община за 2023 година! 

Щастлив съм, че дружно с всички останали, бяха признати и включени моите съответни оферти за промени на плана, импортиран от кмета ”. 

 

Кандидатът на ГЕРБ за вота в София е завръзката за огромната борба в идните месни избори. В управлението на ГЕРБ се тестваха разнообразни имена за избиране на най-подходящата и най-важното, печеливша кандидатура.

 

През кастинга на Борисов за столичен градоначалник минаха няколко номинации, в това число и на прославеният футболист  Стилиян Петров, на който вътрешно социологическо проучване давало извънредно висок % на избираемост, само че за неволя, той няма софийска регистрация.

После Борисов заложи на Росен Желязков, умел правист, сега ръководител на Народното събрание, сериозен управленец,  само че получи неговият безапелационен отвод. За отвличането на вниманието в интригата бе включен даже консерваторът и политически анализатор Кристиян Шкварек.

 

При регистрирането на ГЕРБ-СДС в Общинската изборна комисия-София Георги Георгиев съобщи: “Управлението на града не е детска игра. София не е образователна кола и не можем да позволим два милиона българи да бъдат лашкани от една в друга посока, по метод, по който учещите се в образователните коли вършат ”.

Ясно е, че Георгиев не е изборът на Борисов за лидер на " софийската кола ".

А кой ще е - още два дни, до момента в който го научим.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР