Кой ще бъде най-подходящия цвят за нокти и кой маникър

...
Кой ще бъде най-подходящия цвят за нокти и кой маникър
Коментари Харесай

Какъв маникюр ти подхожда според зодията

Кой ще бъде най-подходящия цвят за нокти и кой маникър ще ви стои най-добре, според от това под кой зодиакален знак сте родени.
Това ще разберете в тази публикация.
Овен
Представителките родени под този знак са стъпили крепко на земята. Много красиво на ръцете им стоят кафявите нунанси, а в това време укротяват техния деятелен характер. Допадат им най-вече топли цветове, напомнящи залеза на слънцето, попадалите есенни листа по земята или прясно изораната пръст.
Телец
Жените Телец са много консервативни. Избора им за маникур се стопира на цласическия, или друго казано аления цвят. И тъкмо той е най-подходящия цвят за ръцете им. Разнообразие биха приели единствено в нюансите на алено, само че не на други цветове.
Близнаци
Тези дами имат своето ексцентрично мислене и обичат да опитват. Може да се каже, че те са двойнствена натура, само че що се отнася до хубостта избират изчистения жанр. Същото важи и за лаковете. Светлите контрастиращи на нощта цветове, са идеалните за задачата.
Рак
Родените под този зодиакален знак обичат да се открояват от другите по грациозен и типичен метод, а не фрапантно. Ярките цветове са главен акцент в цялостната им визия и с помощта на тях притеглят очите. 
Лъв
 Направи си дългогодишен маникюр Направи си дългогодишен маникюр
Красивият маникюр в никакъв случай не остава неусетен. Всяка уважаваща себе си дама държи постоянно да има подобен. Лошо поддържаният маникюр също...
Лъвицата желае да бъде постоянно друга, да показва своята царственост и власт. Противно на упованията, тя няма да постави злато за ръцете си, тъй като блестящите нокти наподобяват на ниска цена за нея. Един по-категоричен мрачен цвят е тъкмо това, което идеално ще пасне на една Лъвица.
Дева
Те са женствени, деликатни и практични. Сякаш гамата " нуде " е основана точно за тях. Чрез тези нюанси дамите Дева акцентират на ръцете си тяхното великолепие и в това време стоят нейни и дискретно. Освен това на всеки тоалет в дрешника пасват идеално и с подобен лак могат умерено да бъдат както на специфичен мотив, по този начин и на работа.
Везни
Жените от зодия Везни си падат по дискретността, само че в същото време желаят дата бъдат забелязвани. За тези условия най-подходящия лак е гальовен и би трябвало да бъде наложително в такива цветове, навяващи мисли за откровеност, непорочност, непорочност и штипка наслада. Такива цветове са всичките млечни нюанси на розовото. 
 Кои са настоящите маникюри за тази година? Кои са настоящите маникюри за тази година?
През 2021 година доста от табутата във връзка с декорацията на нокти ще паднат. Актуалните маникюри тази година са дръзки, ексцентри...
Скорпион
Тези дами са чувствени, буйни, загадъчни, провокативни и обожават мистиката. В този дух маникюрът им би трябвало да бъде изискан. Обичат опитите и на драго сърце рисуват всевъзможни картини по ноктите си. Но също по този начин им харесват мощните нюанси в гамата от лилаво.
Стрелец
Стрелците са завладяващи по един доста специфичен и предпазлив метод. Те не харесват пищността, а като акцент във визията си употребяват блестящите нюанси. Включително и в маникюра си. Може да им допадне колорит, който се приближава до " нуде " гамата, само че в същото време да дава искра.
Козирог
 Перфектният маникюр в домашни условия Перфектният маникюр в домашни условия
Липса на време, на финансови средства, затворени салони за красота… Това надалеч не значи, че би трябвало да се лишите от съвършения...
Колкото са по-елегантни ръцете на дамата Козирог, толкава по-уверена ще се усеща тя. Допадат и най-вече земслистите тонове, само че не обичайните, а по-необикновените, да вземем за пример цвят чинчила или глина. Те наподобяват по едно и също време елегантно и ексцентрично.
Водолей
Тези дами са свободолюбиви, изобретателни и непрекъснато търсещи новото. По подобен метод би трябвало да наподобява маникюрът им. Той би трябвало да е въодушевен от природата и да основава чувството за безконечност и шир. Сините и зелени нюанси  ще подчертаят прелестно ръцете им.
Риби
Дамите от тази зодия са духовни натура, постоянно оптимисти и непрестанно се стремят най-вече към положителното, даже и в неприятни обстановки. Тяхната същина би трябвало да бъде отразена уместно на лакът на ръцете им. Той би трябвало да е в естетика с настроението им и желанието за извисяване.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР