Кой политик не мечта да се радва на огромна популярност

...
Кой политик не мечта да се радва на огромна популярност
Коментари Харесай

Мечтата на всеки политик: Кой премиер се радва на 10 млн. абонати в YouTube

Кой политик не фантазия да се радва на голяма известност и да се къпе в националната обич - нещо, което през днешния ден се мери по броя на почитатели в обществените платформи .

По този индикатор министър председателят на Индия Нарендра Моди несъмнено води пред останалия международен политически хайлайф - главата на индийското държавно управление доближи 10 млн. клиенти в канала си в YouTube . Така той изпревари президентите на Бразилия Жаир Болсонаро (3,7 млн. абонати),  на Мексико Андрес Мануел Лопес (3 млн.) и на Индонезия Джоко Уидодо (2,8 млн).

 Индийският министър председател Нарендра Моди БГНЕС
По този индикатор Моди изпреварва освен международните водачи, само че и членовете на личното си държавно управление и други известни политици в Индия. Най-близо до премиера във връзка с броя клиенти в YouTube е главният му политически конкурент, ръководител на най-голямата опозиционна партия " Индийски народен Конгрес " Рахул Ганди , които има 5 милиона почитатели.



Миналият септември Нарендра Моди навърши 72 години . Възрастта не му пречи да остане запалянко в региона на потреблението на обществени мрежи.

Чрез своя YouTube-канал министър председателят се обръща към нацията, разяснява значими решения на кабинета си, води разговори за неотложните проблеми на страната и методите за тяхното решение.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР