Кой плати на медиите да потулят инцидента? Злокобен полет TK1030

...
Кой плати на медиите да потулят инцидента? Злокобен полет TK1030
Коментари Харесай

Полет към ада: Самолет-ковчег на Turkish Airlines за малко да се взриви над София. Екипажът крещи: Аллах Акбар

Кой заплати на медиите да потулят случая?



Злокобен полет TK1030 от София за Истанбул на Turkish Airlines е щял да погребе пасажерите си живи в нощта на 6-ти против 7-ми февруари т.г. Причината е нередовност на летателната машина, за която Turkish Airlines са знаели авансово, само че са се създали на разсеяни с цел да спестят средства за ремонт. Близки на оживелите по знамение се свързаха с нашата медия с цел да попитат за какво българските летищни управляващи са дали позволение за политане на самолета и кой от РВД е взел пари с цел да си затвори очите?

Препатилите пасажери упорстват притежателите и екипажът на Turkish Airlines да бъдат подведени под отговорност за преднамерено ликвидиране, а подкупните български служители да дават отговор пред Народното събрание за незаконните си действия.

Часове след случая с нас се свързаха сътрудници от други медии. Те се оплакаха, че основните редактори им били забранили да пишат по тематиката, защото турските притежатели на самолетната компания към този момент били платили затлъстял подкуп за мълчанието им.

Въпреки осведомителното ембарго, на 10 февруари истината за самолета-ковчег си проби път в няколко родни медии. Ето по какъв начин те преразказват ужаса във съдбовната нощ:
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР