Кой плаща кампанията на Ваня Григорова и Мая Манолова, които

...
Кой плаща кампанията на Ваня Григорова и Мая Манолова, които
Коментари Харесай

Ваня и Мая свършиха парите, преди да е почнала кампанията

Кой заплаща акцията на Ваня Григорова и Мая Манолова, които се сплотиха в новата групировка „ Солидарна България “, е един от най-често задаваните въпроси на старта на предизборната борба. Тъй като няма явен отговор на въпроса, витаят всевъзможни догатки и в общественото пространство се разясняват галактически цифри. Според някои двете лидерки са получи 2, а съгласно други даже 8 милиона лв., с цел да влязат в Народното събрание. По непотвърдена информация спонсори на „ Солидарна България “ са пловдивският предприемач Георги Гергов и притежателят на „ Агрополихим “ Васил Александров, който бе издател на списанието за съвременна лява политика A-specto. Изданието от дълго време не е пазара, като обяснението за прекъсването му бяха неприятните пазарни резултати. Един от главните създатели в него бе житейският сътрудник на Ваня Григорова Калин Първанов.
Хора от екипа на Манолова-Григорова обаче настояват, че при започване на акцията двете декларирали, че групировката не разполага с финансови запаси. Новината пристигнала като гръм от ясно небе за заелите се с нейното осъществяване, тъй като затруднявала обиколките в страната и тяхното медийно отразяване. Приближените до двете дами въпреки всичко се надявали, че пари ще се намерят, а те най-вероятно са обещани, само че още не са дадени.
Григорова и изключително Манолова били гневни от първите появили се социологически изследвания, които към този момент не им дават шансове за влизане в Народното събрание. „ Солидарна България “ бе образувана в последния миг и е нужно време да стане разпознаваема, въпреки че Ваня Григорова наскоро бе претендент за кмет на София и имаше опция да стартира обществено концепциите си за политиката. Мая Манолова била основател на концепцията да заведе иск против социологическите организации, защото съгласно нея резултатите, които те афишират, разколебавали симпатизантите им. Хора, които имали желание да дадат гласа си за дамския тандем, заявявали намерено, че няма да го създадат, тъй като Мая и Ваня ще останат под чертата.
Въпреки неналичието на пари коалиция „ Солидарна България “ откри предизборната си акция в зала Vivacom Art Hall в София на „ Оборище “ 5, наемът за която е един от най-високите в столицата. За провеждането на събитието подредена сега галерия е била цензурирана, защото в салона са били изложени произведения на актуалния актьор Иван Кюранов, на някои от които мъжете и дамите са смело разголени.
От екипа на Ваня и Мая решили, че модерните изображения не са подобаващ декор за политическо събитие, а мениджърите на салона са се съгласили с тяхната рекламация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР