Кой плаща гаранцията от 250 000 лв. на кмета на

...
Кой плаща гаранцията от 250 000 лв. на кмета на
Коментари Харесай

БСП се пита кой плаща гаранцията на кмета на Септември

Кой заплаща гаранцията от 250 000 лева на кмета на Септември? Това пита националният представител от " Българска социалистическа партия за България " Славчо Велков по време на конференция в гр. Септември. По думите му има симбиоза сред власт и бизнес.

" Вследствие на това, което се случва, се основава усещане, че страната се ръководи от една добре смазана корупционна машина ", посочи той.

 Освободиха от ареста кмета на община Септември
Освободиха от ареста кмета на община Септември

Освобождаването му е против огромна парична гаранция

Той напомни и други проблеми в общината. " С револвера на един общински ръководител бе погубен човек и незабавно бе вменена виновност на едно 6 годишно дете. Когато жителите на Варвара заграждаха пътя и стачкуваха, нямаше такава реакция. И аз се надявам профилираната прокуратура да не спре дотук в област Пазарджик ", сподели Велков и добави, че това се случва в цялата страна.

Атанас Зефиров от ИБ на Българска социалистическа партия пък се зачуди за какво и по какъв начин този кмет се е сдобил с документ на ДАНС. " Кметът на гр. Септември би трябвало да бъде отхвърлен от работа ", безапелационен е социалистът. " Заявяваме ясното ни и изрично желание да водим до сполучлив край битката с паралелната страна ", отсече Зефиров.

 Протестиращи в Септември си желаят
Протестиращи в Септември си желаят " мотора " на общината - кмета Рачев

Стотина души излязоха в поддръжка на задържания кмет Марин Рачев

В срещата присъединяване взе и депутатът Българска социалистическа партия за България Йордан Младенов. Той сподели, че у кмета на Септември е открито тефтерче, в което е разказана всяка една социална поръчка. " Това не дава ли възприятието за безотговорност. Не се ли е тормозил, че може да бъде проверяван, с цел да си води почтително счетоводни доказателства? Срещу този кмет се води и друго дело - за укриване на налози, в изключително огромни размери ", изясни Младенов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР