Кой партиен лидер е по-възрастен и ще се пенсионира ли

...
Кой партиен лидер е по-възрастен и ще се пенсионира ли
Коментари Харесай

Десислава Атанасова за Кирил Петков: Безумни аргументи от безумен човек

Кой партиен водач е по-възрастен и ще се пенсионира ли като водач на ГЕРБ Бойко Борисов. Призивът на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков към Борисов да се отдръпна от ръководството на партията не остави равнодушна Десислава Атанасова, шефка на ПГ на ГЕРБ в последното Народно събрание.

" Петков слага някакви условия на Борисов с безумни причини. Безумни причини от безразсъден човек – било му време да се пенсионира (б.р. Борисов), тъй като бил на годините на бащата на самия Петков. Например Атанас Атанасов (съпредседателят на ДБ-бел.ред.) е малко по-възрастен от господин Борисов. Не знам за какво апелите не са към него. "

Това разяснява в събота заран по бТВ Атанасова. Като тя дори попита по какъв начин тогава Петков би определил американския президент - на възрастта на дядо си ли.

В петък досегашният министър председател още веднъж изрично отхвърли опцията Политическа партия да се коалира с ГЕРБ.

" Докато Борисов оглавява ГЕРБ, не можем да имаме същинска правосъдна промяна. Ако имаме работеща правосъдна система, него го грози сериозен риск от затвор. " Продължаваме промяната " няма да бъде в никаква коалиция с ГЕРБ след идващите избори ", сподели Петков.

Атанасова разгласи още, че служебният кабинет се бори с хаоса, който бил оставен от постоянния кабинет.

„ Кирил Петков обясняваше по какъв начин надали не са обезпечени газовите доставки за Българи с LNG единствено че въобще няма запазен потенциал и няма слот терминали. Онези митични седем контрактувани танкера на четири пъти по-ниска цена в последна сметка се оказаха една оферта, за която само и единствено за един танкер ще има търпима цена “, сподели още тя.

„ Не стана ясно Кирил Петков и делегацията му, когато посещаваха Съединени американски щати, Азербайджан, когато бяха на вечери в Солун, какво са договаряли, с кого са договаряли “, добави Атанасова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР