Кой от нас не си е мечтал като дете да

...
Кой от нас не си е мечтал като дете да
Коментари Харесай

10 деца, които станаха милионери преди да навършат пълнолетие

Кой от нас не си е мечтал като дете да бъде приказно богат, да пръска пари за нови кецове, видеоигри, сладолед и въртележки. После порастваме и осъзнаваме, че милионите не падат от небето, че с цел да натрупаме положение ще би трябвало да поработим в действителност крепко.

Не по този начин стоят нещата със идващите ни герои. Въпреки че още са деца, те към този момент са натрупали голямо положение – някой с помощта на невероятните си умения и гений, други просто тъй като имат богати родители. Каквито и да са аргументите обаче е реалност, че те станаха милионери още преди да са навършили пълноправие. Кои са тези невръстни късметлии – вижте в листата.

10. Джордан Кейси

A post shared by Mindshare MENA (@mindsharemena) on Apr 30, 2015 at 9:59am PDT

Детето-чудо от Ирландия се научава да програмира още преди да навърши 9 години. На 12 към този момент е създател на лична компания, която създава мобилни игри. Когато бил напълно дребен родителите му се тормозили, че Джордан прекарва цялото си време пред компютъра и не отделя задоволително внимание на уроците. Днес те работят в неговата компания и му оказват помощ с разнообразни IT планове. Джордан не издава точния размер на положението си, само че не крие, че е милионер.

9. Изабела Барет

A post shared by Isabellabarrett123 (@isabellabarrett123) on Jun 14, 2018 at 12:11pm PDT

Американката Изабела Барет се явява на състезания за хубост съвсем от прохождането си. Печели първия си милион, когато е едвам 4-годишна. Оттогава тя се е изявявала като модел, певица и бизнесмен. Красавицата основа лична компания за детска козметика. В сметката си Изабела има повече от 2 милиона $.

8. Рико Родригез

A post shared by Rico Rodriguez (@starringrico) on Feb 5, 2018 at 11:04am PST

Роденият през 1998 година Рико Родригез бил доста свенлив като дребен. Сестра му била тази, която желала да стане актриса. Съдбата обаче отредила друго – Рико бил едвам на 6, когато бил видян по време на кастинг и получил покана за кино роля. Оттогава момчето има десетки функции зад тила си, само че най-известен го прави присъединяване му в сериала „ Модерно семейство “. Днес Рико има 4 милиона $ в сметката си.

7. Райън

A post shared by Ryan’s Family Review (@ryansfamilyreview) on Jun 2, 2018 at 10:54pm PDT

Видеоблогърът е единствено на 6, когато става едно от най-богатите деца в света, с помощта на своите родители. Майката на Райън основава канал в YouTube, където стартира да разгласява видеоклипове, в които синът ѝ си играе с разнообразни играчки. За две години броят на клиентите надвишава 14 милиона души, а самият Райън стана едно от най-богатите деца в света със положение над 11 милиона $.

6. Валентина Палома Пино

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on Feb 14, 2017 at 12:18pm PST

Валентина е щерка на актрисата Салма Хайек и един от 100-те най-богати хора в света – предприемачът Франсоа-Анри Пино. Родената през 2007 година Валентина към момента не е съумяла да се изяви нито в областта на изкуството, нито в света на бизнеса, само че с помощта на родителите си тя към този момент има 12 милиона $ в своята банкова сметка.

5. Вивиан и Нокс Джоли-Пит

A post shared by Vivienne and Knox Jolie Pitt (@vivienne.knox)

Актрисата Анджелина Джоли подари някогашния си брачен партньор Брад Пит с близнаците Вивиан и Нокс на 12 юли 2008 година. Първата фотография на новородените близнаци беше продадена за рекордните 14 млн. $, трансформирайки се в най-скъпата снимка на известна персона в историята. Част от крупната сума бе изразходена за щедрост, само че множеството бяха заделени в сметката на близнаците. Така, общото положение на всички шест деца на Джоли-Пит надвиши 70 милиона $.

4. Даниелин Бъркхед

A post shared by Larry Birkhead (@larryanddannielynn) on Jun 17, 2018 at 10:50am PDT

Майката на Даниелин – моделът и актриса Анна Никол Смит, умря през 2007 година, когато щерка ѝ бе едвам на годинка. Тя остави на щерка си завещание от 10 милиона $. Още 49 милиона завещание Даниелин получи, откакто вторият брачен партньор на Анна Никол умря. Днес Даниелин живее с татко си Лари Бъркхед и води напълно елементарен живот – учи, взима уроци по танци и пеене.

3. Сури Круз

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on Jan 28, 2018 at 8:43am PST

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс може и да не оглавява листата на най-богатите деца, само че сигурност е измежду най-капризните, които постоянно получават това, което желаят. Гардеробът на Сури коства повече от 3 милиона $, а цената на къщата за кукли, която тя получи като коледен подарък, елементарно може да се съпостави с цената на същинско жилище. Родителите на Сури явно не се тормозят, че глезят прекомерно доста отрочето си и даже ѝ откриха сметка за няколкостотин милиона $.

2. Принц Джордж Кембриджки

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Dec 14, 2018 at 3:00am PST

Първородният наследник на принц Уилям и Катрин, херцогиня на Кембридж се появи на бял свят едвам през 2013 година, само че към този момент бе разгласен за най-влиятелното дете на планетата. Анализатори пресмятат, че английският престолонаследник носи стопански изгоди за страната си в размер на 2,3 милиарда $ годишно. Личното му положение пък се прави оценка на над 1 милиарда $.

1. Мулей ал Хасан

A post shared by صاحب السمو الأمير مولاي الحسن (@prince.moulay.hassan) on Mar 14, 2019 at 3:46am PDT

Синът на краля на Мароко е минимум известното дете в листата, само че несъмнено е най-богатото. От раждането му през 2003 година положението му възлиза на 2.5 милиарда $. Мулей от дребен се готви да бъде заслужен правоприемник на татко си Мохамед VI и постоянно го съпровожда по време на публични приеми. Въпреки че е приказно богат обаче, детето в никакъв случай не се е отличавало с прищявки, разсипничество и несъразмерна жадност за разкош.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР