Кой от нас не е пожелавал да има малко повече

...
Кой от нас не е пожелавал да има малко повече
Коментари Харесай

The Cauldron - магическият бар в Лондон

Кой от нас не е пожелавал да има малко повече магия в света? Създателите на бар The Cauldron сигурно са, по тази причина и вземат решение да създадат нещо, с цел да се случи.

През март 2018 година те отварят фантастично малко заведение в Лондон, където напитките се появяват с пушек и в невероятни чаши. Няма различен метод по какъв начин да го опишем, с изключение на като чиста магия.

 Снимка 369282

Хората от The Cauldron избират да назовават всички резултати, съпътстващи коктейлите, просто просвета и технология, само че един път попаднали там, на нас ни се коства като същинска магия.

Още с идването получаваме тога и магическа пръчица, която бързо става и най-хубавата ни другарка.

 Снимка 369279

Матю Кортланд и Дейвид Дъкуърт, които стоят зад The Cauldron, даже оферират своя марка бира, също въодушевена от света на фантазиите. Пак оттова, от дълбоките глъбини на фантазиите, са и коктейлите в От The Cauldron - доста надалеч от общоприетите, с които сме привикнали.

 Снимка 369285

В процеса на основаване, нашите " отвари " ще бълбукат, ще пушат и даже ще трансформират цвета си. Казваме нашите, просто тъй като тук ще ни дадат всичко в ръцете, с цел да се ги създадем сами.

 Снимка 369281

А смелите бармани, който са си същински магьосници, ни омайват с още по-ефектни напитки, които избухват в пламъци.

 Снимка 369283

За страдание коктейлите с пироефекти са неразрешени за " замесване " от посетителите. Въпреки че съжаляваме, се съгласяваме, че е за положителното на всички в близост.

 Снимка 369280

Матю Кортланд и Дейвид Дъкуърт възнамеряват да отворят и механа в жанр " Хари Потър " в бъдеще, по тази причина в случай че сте почитатели на фантастиката, следете деликатно какво следва.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР