Кой определя правилата в Народното събрание и кой отговаря за

...
Кой определя правилата в Народното събрание и кой отговаря за
Коментари Харесай

Антон Кутев и Цвета Караянчева в словесна схватка за майките от Системата ни убива

Кой дефинира разпоредбите в Народното събрание и кой дава отговор за реда в него? Това се оказа крайъгълен камък в разногласието за това имало ли е принуждение и неглижиране на майките от " " в някогашния.
Искаме оставката на ръководителя на Народното събрание поради проблема, изясни депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев в ефира на BTV.
Aз се борих да вкараме тези 10 майки до деловодството, не в Народното събрание, в деловодството, което е до входа на Народното събрание.  " Обяснението на Караянчева да не ги пуснат беше " министъра подреди поради Коронавирус рецесията и НСО ". Ако ти като ръководител на Народно събрание не осъзнаваш,че ти управляваш процеса, а не министъра или НСО, значи нямаш място там ", съобщи Кутев.  От Системата ни убива дадоха обещание изненади на митинга, Манолова изиска оставката на Караянчева От " Системата ни убива " дадоха обещание изненади на митинга, Манолова изиска оставката на Караянчева
Изненади дадоха обещание майките от ”Системата ни убива ” на митинга тази вечер. Те приканиха жителите да донесат презрели сини сли...
По думите му майките на деца с увреждания " Системата ни убива " нямат политически цели. " Според мен те в този случай имат напълно независими цели. Те нямат политически претенции. Сега дали Мая Манолова има свои цели не мога да разясня. ", сподели той.
" Познавам майките от дълго време, те просто са признателни на всички, които им оказват помощ и реагират чисто човешки. Казват Мая манолова ни оказва помощ и ние ще й помогнем. Така реагираха и към Слави Трифонов. Аз съм им помагал не по политически аргументи, а тъй като идеята им е обективна. ", изясни още Кутев.
В този миг по телефон се включи и ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, която изясни: " Включих се с цел да опровергая лъжите на Кутев. Жените бяха позволени до деловодство. В 10 ч. те внесоха декларация към всички нации представители, които желаят да се срещнат с тях сред 16 до 18 септември. НСО си изпълнявта отговорностите в Народното събрание. Министърът на опазването на здравето има заповед от февруари месец. На нейна база всички институции са изадали свои за пропускателния режим. Такава имаше и в остарялата постройка, и тя продължава и досега. Намираме се в епидемиологична рецесия и по тази причина тя още работи. Но лъжата, че дамите не са допускани - нищо сходно, вижда се и на фрагменти, че те бяха вътре. ", съобщи Караянчева. Има устав, в който се споделя, че 30 мин. откакто клиент приключи срещата си в Народно събрание, би трябвало да напусне постройката, изясни още тя и акцентира, че от обстановката са се възползвали " госпожа Манолова,  Българска социалистическа партия, всички политически сили,  които се изрекоха, се възползваха от обстановката. "
След което Караянчева прекъсна връзката и отхвърли да дава отговор на повече въпроси.
 Майките от „ Системата ни убива “: Елате и ни подкрепете, готвят се да ни изхвърлят от Народното събрание Майките от „ Системата ни убива “: Елате и ни подкрепете, готвят се да ни изхвърлят от Народното събрание
От 10:00 протестиращи от “Системата ни УБИВА ”, “Изправи се ”, Орлов град и палатков лагер “Ректората&rdquo...
Коментарът на Кутев беше къс:
" Аз бях там, нея я нямаше и от 10 души, те пуснаха 4. Аз трябваше да се намеся, с цел да може под напън на депутати, НСО да ги пусне...Повече успокоение и повече положително поведение оказва помощ в тежки обстановки ", оментира Кутев затварянето на телефона от Караянчева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР