Кой ни принуди да се махнем от селата и да

...
Кой ни принуди да се махнем от селата и да
Коментари Харесай

Няма шега: За по-малко от 3800 лв можете да се сдобиете с малка къщичка на село, за която сте си мечтали цял живот

Кой ни принуди да се махнем от селата и да отидем в градовете? Чия е виновността, че селата, в миналото пъстри, радостни и цялостни с детски смях, в този момент са сиви, празни и запустели? Какво се случи, че забравихме спокойните топли вечери през лятото, съпроводени от оранжевия цвят на залеза? Защо към този момент не познаваме комшиите си? Тогава нямахме потребност от звънец на вратата, тъй като познавахме всички и всички бяха добре пристигнали. А в случай че някой чужд дойдеше, кучето в двора известяваше неговото идване. Тогава нямахме и потребност да вървим на фитнес по 4 пъти в седмицата. Тогава просто помагахме на дядо да нацепи дървата, на баба да орони мамулите, а през останалото време тичахме, ритахме и скачахме.

Търсите дребната къща на фантазиите си? Много бихте желали да притежавате такава, само че не можете и не желаете да влагате доста средства в нея? Представяме ви тази забавна къща.
Стандартният модел 8/8 може да бъде ваш за под 1000 $, само че при предпочитание можете да я увеличите до 24/24.
По този метод освен ще спестите доста пари, само че и ще получите доста положително предложение – компанията, която проектира този вид къщи, ще се заеме с интериора, откакто ви я достави на адрес.
Можете да употребявате кабините за работилници, къща за животни, ваканционни парцели, планинска хижа и така нататък

Съвсем обикновено и закономерно, актуалният живот оставя своя отпечатък върху всяка част от нашето всекидневие и обичай. Ето за какво в последно време стават все по-популярни семплите, минималистични жилища, лишени от непотребна пищност и суетност. Всъщност, тъкмо в това се крие и неустоимият им сексапил. Оказва се, че с цел да бъдем щастливи напълно не е нужно да се сдобием с покои и да се обкръжим със скъпи и прескъпи мебели и движимости. Едно подбрано с усет простичко обзавеждане е изцяло задоволително и радва своите притежатели с доста уют и топлота.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР