Кой не знае влогъра Стан, кой не е чувал за

...
Кой не знае влогъра Стан, кой не е чувал за
Коментари Харесай

Защо влогърът Стан никога не е пушил? Кога идва новият роман и защо целунал гаджето с 300 зора?

Кой не знае влогъра Стан, кой не е чувал за него? В средата странната предходна година той издаде третия си разказ, а неговите повече от 420 хиляди клиенти в YouTube и над 206 хиляди в Instagram имат единствено един въпрос: по кое време ще излезе четвъртия разказ на Стан?

Виж още: Радина Думанян очарова със фотография, показваща най-милата ѝ промяна

Да стартираме с положителната вест: подобен ще има! Но по кое време тъкмо, не е ясно. В поредност от въпроси и отговори в Instagram влогърът и инфлуенсър показа, че все още не написа нищо, а по-скоро се пробва да си показа новото място, на което ще се развива действието в четвъртия му разказ.

Сред въпросите имаше и много други, въпреки че тези за книгата преоблдаваха. Стана ясно, че Стан постоянно е бил първенец в учебно заведение. Не обичал и не давал да се преписва от него, като изключение правил само за околните му в класа. 

Виж още: След санкцията на Милко Калайджиев: Галин скочи на двойните стандарти - санкции за властта по кое време?

Въпреки че Стан към този момент има тапия за бакалавър от университета в Сиатъл, той продължава да учи. Сега учи испански език. След като сполучливо минал първия курс, в този момент е записал и второ равнище, онлайн още веднъж. Признава обаче, че Испания като дестинация не го притегля, само че пък си мечтае да обиколи Латинска Америка.

Виж още: Първо инфлуенсърско бебе за годината: " Светът на Ванката " се снабди с нов член, Кирязов стана татко

Стан показа и други персонални неща. Така да вземем за пример стана ясно, че той е целунал първо приятелката си, въпреки и с " 300 зора ", както показа тя. " Исках да я повъртя малко на шиш ", пошегува се в Instagram той. Стан показа още, че в никакъв случай не е пушил цигари, защото не би направил умишлено нищо, с което да навреди на здравето си.

Изображение: https://www.instagram.com/instantfreaks/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР