Кой не знае рекордите на Гинес, кой не е чувал

...
Кой не знае рекордите на Гинес, кой не е чувал
Коментари Харесай

Коктейли, сосове, публикации... световните звезди, които поставиха рекорди в Гинес

Кой не знае върховете на Гинес, кой не е чувал за тях! В тях имаме какви ли не чудати достижения - някои забавни, други рискови, а за трети даже се чудим по какъв начин е могъл създателят на върха да се сети за тях.

Сред рекордьорите обаче има и някои международни звезди, които са вписали със златни букви имената си освен на Алеята на славата, само че и във въпросната книга на Гинес. Кои са те?

Скалата

Дуейн Джонсън слага един от странните върхове в книгата - този за максимален дип за тортила. Става въпрос за многослоен дип, тежащ близо 250 кг. Той и екипа му го поставят в голям аквариум за рибки, а след това подаряват храната на организация, помагаща на бездомните. Е, върхът му към този момент е усъвършенстван с нов, тежащ над 500 кг. дип.

Виж още: Броени дни преди Коледа, още едно бебче се роди: Радина Думанян стана майка

Джъстин Бийбър

Когато той стана звезда, провокира възторг. Но не всички го харесваха и това стана мотив за връх на Гинес за най-нехаресвано видео в YouTube. Става въпрос за песента му с Лудакрис Baby. Той държеше дълго време този връх, само че в края на 2018 година, когато YouTube показаха годишното си Rewind видео, бързо му взеха наградата.

Виж още: Тита и Недко честват рожден ден, ето по какъв начин певицата изненада половинката си

Снуп Дог

Рапърът държи върха за максимален коктейл. В него има 180 бутилки от 1,75 литра джин, 156 бутилки от 1 литър кайсиено бренди, 28 кутии от 3,78 литра портокалов сок. Снуп Дог го забърква през 2018 г. 

Ариана Гранде

През 2019 година певицата детронира Селена Гомез и стана най-следваната жена в Instagram. В момента има над 209 млн. почитатели. 

Виж още: 4 дни по-късно: Нина Добрев си потегли от България, пристигнала си поради печален мотив

Вин Дизел

Публикацията му след гибелта на сътрудника му Пол Уокър през 2013 година стана най-харесваното нещо във Фейсбук.

Бионсе

Певицата има неедин връх - тя държи върха за най-вече награди Грами, извоювани от жена в една година, има най-вече номинации от видео премиите на MTV в границите на година, а поради брака ѝ с Джей Зи, имат и връх за най-вече награди грами като женена двойка. Освен това Бионсе има най-вече номинации за Грами въобще.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР