Кой не знае Мика Зайкова, кой не й се е

...
Кой не знае Мика Зайкова, кой не й се е
Коментари Харесай

Бомба: Колоритната Мика Зайкова попиля Ники Кънчев, иска си Билалов!

Кой не знае Мика Зайкова, кой не й се е радвал от сърце на чара и колорита?! Да е жива и здрава, някогашната депутатка е на 82 години, само че е все по този начин енергична и витална. А явно и сериозна... Мика, която мнозина с любов назовават баба Мика, непосредствено направи на две стотинки Ники Кънчев. При все, че най-вероятно двамата се познават и персонално.

На Мика обаче никак не й пука и си го сподели ребром - желае си Михаил Билалов в " Стани богат ", а не Ники Кънчев. Защото вторият, въпреки и да е първият водещ на предаването у нас, не можел да се съпостави по разсъдък, осведоменост и успокоение с Билалов.

" Страшно ми липсва Билалов, с неговото фино възприятие за комизъм, финес и класа. Сега Кънчев като води ми идват в повечко високите му тонове, граничещи с викове и тази непрекъсната раздразнителност и превъзбуденост. Сякаш предаването изгуби доста от предходния си интелектуален заряд, а не трябва по този начин ", съобщи Зайкова в профила си в мрежата.

Надали думите й са с понравили на Кънчев, надалеч по-вероятно е да е останал като замаян, тъй като беше хипер благополучен от завръщането си. Но е реалност, че и още много фенове мислят същото като откровената Мика.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Михаил Билалов Ники Кънчев СТани богат Мика Зайкова депутатка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР