Кой не знае чаровния проф. Тодор Кантарджиев, кой не е

...
Кой не знае чаровния проф. Тодор Кантарджиев, кой не е
Коментари Харесай

Честито: Ето коя е жената, омаяла култовия проф. Тодор Кантарджиев! (живеят заедно вече 2 години)

Кой не знае чаровния проф. Тодор Кантарджиев, кой не е чувал за него?! 67-годишният ухилен зевзек се трансформира във всеобщ любим по време на пандемията като внасяше глътка въздух и предизвикваше усмивки у всички с чаровните си физиономии и лафове по време на редовите брифинги.

После обаче се разбра, че професорът е бил сполетян от най-голямата тъга - изгубил е своята брачна половинка преди шест години и признаваше, че не си показва живота без нея. Двамата били студентска обич и цялостен живот, години наред, били неразделни.

Синът на Кантарджиев не криеше паниката си за своя обичан татко, само че ето, че ориста си е споделила думата и щастието още веднъж се усмихна на професора. Самият той неотдавна показа новината, че още веднъж обича, че има половинка в живота си и даже живеят дружно от две години.

" Криех не, тъй като се върша на забавен, а тъй като не мисля, че персоналният ми живот съставлява интерес за някого. Един възрастен човек си намерил половинка, огромна работа... Но неотдавна ме попитаха и трябваше да си го кажа. Да, открихме се с тази жена, която ми дава тласък, благополучие, религия. На една вълна сме, по този начин да се каже, като въобще не си представяйте младежките бурни пристрастености ", смее се проф. Тодор Кантарджиев.

С въпросната дама го срещнали близки другари - уверени, че двамата си пасват ужасно доста като размишления и психика. Избраницата на професора е зряла жена, на неговите години, само че той за " младички " въобще и не помисля, несъмнено...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР