Кой не си спомня Рич Форестър, който влизаше всеки ден

...
Кой не си спомня Рич Форестър, който влизаше всеки ден
Коментари Харесай

Какво се случва с актьора, изиграл Рич Форестър в Дързост и красота

Кой не си спомня Рич Форестър, който влизаше всеки ден в домовете ни с " Дързост и хубост ", известната сапунена опера. Интригуващите сантиментални любовни истории, в които той постоянно бе забъркан вълнуваха феновете по целия свят.
 Никол Кидман и Лив Шрайбър - съвършената двойка в The Perfect Couple
Още един нов сериал с Никол Кидман

Какво да чакаме от бъдещия сериал на Netflix

Образът на Рич Форестър бе съвършено пресъздаден от Рон Мос. В продължение на 25 години артистът бе неизменима част от сериала, по тази причина решението му през 2015 година да напусне снимачната площадка, остави разочаровани хиляди фенове. И евентуално доста от тях до ден сегашен си задават въпроса какво тъкмо се случва с Рон след взимането на това решение.

По всичко наподобява, че Мос е отворил изцяло нова страница в живота си. Той се мести в Италия през 2022 година и в този момент живее в остаряла селска къща в южната област Пулия.

Актьорът постоянно е бил известен в Италия. Още преди да се откри там, постоянно гостува в телевизионни стратегии и даже се снима във филми като Christmas in Love (2004). Участва и в известната телевизионна стратегия " Dancing with the Stars " през 2010 година и доближава до второто място.

Каквито и решения да вземе Рон, до него непроменяемо е брачната половинка му Девин Деваскес, с която подписват брак през 2009 година Девин е модел и актриса, а особена известност добива през 80-те година като Мис плеймейт. Двамата постоянно споделят фотоси в обществените мрежи, на които показват своята обич и обвързаност.

Мос има две дъщери - Крийсън (29) и Калеб (24) от предходния си брак с актрисата и публицист Шари Шатък.

Рон Мос е роден в Лос Анджелис, на 4 март 1952 година Популярен е с актьорската си активност, само че на първо място е артист и музикант. Още преди присъединяване си в " Дързост и хубост " има забележителен триумф на музикалната сцена с групата Player. Към нея се причислява през 1976 година и близо двадесет години е част от бандата, до момента в който не взема решение да я напусне през 1995 година

Изборът му евентуално е подбуден от новия му ангажимент: през 1987 година той е определен да изиграе Рич Форестър - ролята, която трансформира живота му вечно. Но макар интернационалния триумф на сапунения му воин, Рон Мос по този начин и в никакъв случай не изоставя изцяло огромната си пристрастеност - музиката. Дори през 2002 година съумява да запише първия си солов албум " I`m Your Man ".

През 2010 година стартира да се снима в трагичния сериала The Bay, който се излъчва в продължение на шест сезона по Amazon Prime Video. А през 2013 година, след реюниън с групата Player, издава албума " Too Many Reasons ", написа Showbizz Daily.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР