Кой не си е свършил работата? Кой общински служител си

...
Кой не си е свършил работата? Кой общински служител си
Коментари Харесай

Шофьорка спука гума в Кюстендил и попита: Кой общински служител си е проспал работния ден?

" Кой не си е приключил работата? Кой общински чиновник си е проспал работния ден, а може би и дни? ".

Това написа шофьорка в обществената мрежа Фейсбук, откакто една от гумите на автомобила й пропада в дълбока дупка в Кюстендил. Последствията са - спукана гума и евентуално изкривена джанта.

" 21 ч. към този момент на стъмване. Влизам в гр. Кюстендил. Карам с позволена скорост (не, че ми се случва постоянно, просто обичам по-високи скорости) и откакто за 2 дни минах над 1800 км безаварийно и се акордирам за полагащата ми се отмора, на кръговото при " Фантастико " пукам гума. И не, не е от гвоздей, рапидка или нещо сходно, а от яма - не дупка, а яма, която на дневна светлина може и да избегнеш вероятно ", написа Анелия Златкова.

Шофьорката написа още, че се надява през днешния ден да има работещи гумаджийници, с цел да не й се скапе в допълнение настроението...

" Че ще стартира да пукам гуми на общински чиновници - да си знаят, че като не си правят работата - ще се бъркат в джоба като нас! ", добавя Анелия Златкова.

" Такива хралупки има на светофарите при подлеза, на светофарите при театъра и къде ли още не.... При този обилен валеж съвсем всеки ден не се виждат. Дори с ограничаващата скорост, отново псуваш, когато автомобилът ти изтряска в тях. Това е ситуацията! ", написа Сашка Р. в секцията за мнения.

Друг консуматор на Фейсбук посъветва потърпешвата да заведе дело против общината.

" Осъдете общината. Преди години синът на една позната падна в такава яма на пътя (улица в центъра на града) и си счупи крайници, и осъди общината. Докато не си търсим правата и от нас да мине, по този начин ще бъде и ще плащаме все по-големи налози! ", написа Янка М.

" Миналата седмица уцелих същата дупка. За шанс не си спуках гумата. Не чаках навръх кръговото да има такава яма ", отбелязва друга шофьорка. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР