Кой не се обича яйца за закуска? Без значение дали

...
Кой не се обича яйца за закуска? Без значение дали
Коментари Харесай

Фермер намерил гигантско яйце, но това, което открил вътре, е още по-озадачаващо (видео)

Кой не се обича яйца за закуска? Без значение дали ги харесвате бъркани, поширани или даже със слънчевата страна нагоре, яйцата са най-хубавият метод да започнете деня си по здравословен метод. Те ни дават силата, от която се нуждаем.

Понякога се случва по този начин, че някои необикновени яйца може да имат два жълтъка. Попадали ли сте на такова яйце? Един фермер от Тексас обаче може да се похвали с нещо доста по-готино от яйце с два жълтъка. И това е двойно яйце. Ако не знаете защо приказваме, вижте тази невероятна история.

Яйцата с двойна черупка са толкоз редки, че макар че има видеоклипове на хора, които ги отварят, доста хора са уверени, че не са същински.

Те се получават, когато „ яйце, което е съвсем готово за снасяне, обърне посоката си и получи нов пласт албумин, затрупан с втора черупка “, оповестява Poultry Help.

Според Countryside Network процесът, който кара яйцето да се обърне, се назовава „ контра-перисталтична контракция “.

Това видео в YouTube е качено от човек, който разказва себе си като „ единствено остарял фермер от Тексас, който цени природата “, откривайки голямо яйце, снесено от приблизително огромно пиле. Видеото е качено през юли 2015 година и до момента е забелязано повече от 12 милиона пъти.

На видеото фермерът стартира с леко почукване по яйцето и прави дребна цепнатина в черупката. След това отлепва една дребна част и можем ясно да забележим жълтъка.

„ О, виждам още една изненада! “ споделя той с смях.

„ Двойно яйце! “

Второто яйце, което е вътре в огромното, е с естествен размер. Мъжът  разрушава и него и се оказва, че то е нормално яйце, като тези, които купуваме от хранителния магазин.

„ И двата жълтъка имат идентичен усет “, изяснява щастливият тексасец.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР