Кой не помни Пеньо от Big Brother, кой не е

...
Кой не помни Пеньо от Big Brother, кой не е
Коментари Харесай

Тъжната съдба на Пеньо от "Big Brother" и какво се случва с него повече от 15 години след славата

Кой не помни Пеньо от Big Brother, кой не е чувал за него! Риалити звездата и до през днешния ден продължава да бъде легенда, която е обект на голям брой клипчета, гифчета и мемета в обществените мрежи.

Big Brother несъмнено бе феномен в родния ефир, когато започва през далечната 2004 година С предаването се родиха някои сензации, които и до през днешния ден помним, а някои от тях се трансфораха в много сполучливи и известни инфлуенсъри, като Зара и Зейнеб Маджурова. Двете дами имат сносно развити Инстаграм страници, а Зейнеб даже съумя да построи сполучлива телевизионна кариера.

Скоро си припомнихме за един различен паметен участник от третия сезон на предаването, а точно Пацо, който изпъкваше с държание, само че и нещо друго - дребната му заигравка с различен участник, който се представяше за жена, само че в действителност бе мъж. Да, става дума за Пеньо Даскалов, чието присъединяване в риалити шоуто бе скандално за времето си. През 2006 година, се говореше за мъже, които желаят да бъдат дами, само че това се случваше рядко в народен ефир.

Виж още: Иво Карамански проговори за първи път за злополуката и Антоанет Пепе: " Аз съм усъвършенстван киборг! "



Роденият в Чирпан влезе в къщата на Биг Брадър с тайната задача да заблуди всички участници, че той е в действителност жена, а това първоначално му се получи доста добре. Припомняме, че в шоуто Пеньо получи даже пластична интервенция, с цел да наподобява по-добре. Панайот Кючуков от Гълъбово толкоз се заблуди, че за малко да задълбочи връзките си с него, само че всичко се размина на косъм. 

15 години по-късно за Пеньо не се написа постоянно, а в обществените мрежи не откриваме негов формален профил, най-малко не с рожденото му име. Различни издания настояват, че Пеньо в наши дни напълно замязял на жена. Преди известно време се появи непотвърдена информация, че Даскалов почнал работа като сервитьор в родния му град. Пеньо или Парис, както също се наричал, мечтаеше за огромната сцена, само че не проби като артист.

Преди няколко години в изявление Пеньо показа следното: " Когато основа стойностни неща и съм подготвен да се похваля за тях, ще се завърна в медиите. Иначе съм жертван да ме питат единствено за Панайот и за носа ми ". Е, няколко години по-късно това към момента не се е случило, само че Даскалов може и да ни изненада.

Изображение: Nova

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР