Кой не обича сериала Приятели“? Това е ситкомът от телевизионните

...
Кой не обича сериала Приятели“? Това е ситкомът от телевизионните
Коментари Харесай

Рейчъл от сериала Приятели завладява модната индустрия през 2019

Кой не обича сериала „ Приятели “?

Това е ситкомът от телевизионните екрани, към който са пристрастени както дребни, по този начин и огромни. Споделяйки пред някого, че си обожател на известния сериал, е все едно да кажеш, че обичаш да ядеш пица – това безусловно се подразбира за всеки човек без значение от възрастта, ползите или народността му.

Светлините в киносалона угасват и се появяват надписитеСветлините в киносалона угасват и се появяват надписите на кино лентата. Един мъж пита съседа до него:
– Из…May 2 2019skafeto.com

Всичките герои от сериала „ Приятели “ са неповторими и имат качества, които всеки от нас би желал да има: Джоуи НЕ дели храна, Чандлър и неговото неповторимо възприятие за комизъм, Фийби и нейната по този начин чаровна непрестореност, Рос и неговия впечатляващ разсъдък, Моника си е просто Моника.

А Рейчъл?

Тя е звездата, която можем да назовем фешън икона още от 90-те за всички девойки пред дребните екрани. Дори и 20 години след последния епизод, стилът на Рейчъл е безусловно настоящ, нюйоркски изискан, към който всички се стремим. Докато някои от нейните тоалети могат да се носят с горделивост и до ден сегашен, защото стилът на 90-те още веднъж е превзел стилната промишленост, The Everygirl направиха редом съпоставяне с стилните трендове от 2019 и тоалетите на Рейчъл по време на фотосите на „ Приятели “.

Всяко ново е добре забравено остаряло и Рейчъл Грийн изцяло потвърждава този израз, който ни е прочут от десетилетия насам. 

Гащеризон от деним + бели кецове 1 of 2

2. Къс топ + разкроен панталон

1 of 2

3. Рокля с тънки презрамки 

1 of 2

4. Небрежно спортно-елегантен жанр

1 of 2

5. Легендарният USA топ 

1 of 2

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР