Кой не обича пица? Не вярваме някой да си вдига

...
Кой не обича пица? Не вярваме някой да си вдига
Коментари Харесай

Подправката, която задължително да сложим върху пица с шунка и гъби

Кой не обича пица? Не имаме вяра някой да си подвига ръката в този миг! Тестеното прелъщение, гарнирано с вкусни артикули и поръсено с ароматни подправки, ни кара да го похапваме без да стопираме.
Пицата е феноменално вкусна храна, която съумява почтено да замести даже тези първокласни блюда, поднесени в скъпите италиански заведения за хранене.

 Малцина знаят за лечебните свойства на тази известна фалшификация Малцина знаят за лечебните свойства на тази известна фалшификация
Всеки познава от близко подправката черен кимион. Тя участва в съвсем всяко едно домакинство. Малцина обаче са осведомени с лечебните сво...
Много е значимо обаче да споменем, че подправките, които използваме като свършек на пицата, се явяват като „ черешката на тортата ” и без тях нито една кулинарна творба няма по какъв начин да придобие стойност.
Коя е подправката, която наложително да сложим?
Едни от най-често приготвяните пици са тези с шунка, гъби и кашкавал. Много от хората обаче избират да заменят доматената основа със сметанова. По този метод усетът на пицата се получава доста по-лек, гальовен, изтънчен и галещ небцето.
Ако желаете бързото ядене да се трансформира във феноменално вкусно, пробвайте да го доближите до познатата на всеки паста „ Карбонара ”.

 Любимата пица разкрива характера ви Любимата пица разкрива характера ви
За самостоятелните характерности на човек може да се съди по желанията му към избрани плънки за пица, твърди английски специалист...
Много евентуално е в този миг да се чудите по какъв начин в действителност е допустимо да превърнем елементарната пица в една същински изискана паста?
Много е елементарно, повярвайте. Трябва ви малко повече въображение, креативност и храброст.
Подгответе си тестото и го гарнирайте със сметана за готвене. След това покрийте компактно с настъргана моцарела, бекон, шунка, гъби. Отново поръсете с моцарела и най-после поръсете с обич и щипка салвия.
Да, салвия! Подправката, която е способна да промени усета на всяка простичка храна и да я трансформира в същинско произведение на изкуството.
Заложете на тази фалшификация, без значение дали сте избрали да ползвате свежа или изсушена в пакетче. Поръсете с нея пицата си и ви обещаваме, че всичките ви вкусови рецептори ще танцуват в синхрон, до момента в който се наслаждавате на домашно приготвената храна.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР