Кой не е чувал за Мърфи, кой не е изпитвал

...
Кой не е чувал за Мърфи, кой не е изпитвал
Коментари Харесай

Закони на Мърфи за лятната отпуска

Кой не е чувал за Мърфи, кой не е изпитвал на гърба си строгостта на неговите закони, цялостни с подигравка.

Едуард Мърфи, капитан във военновъздушната база " Едуардс “ в Мърок, Калифорния е действителен човек, възкликнал по време на тестване на самолети по адрес на един механик: " Ако въобще има някакъв метод да го направи не както би трябвало, той безусловно ще го направи! “

Когато това изречение се озовава в книга, се трансформира в същинска сензация. Оттогава насам животът с цялата си подигравка е извел не един и два “закона " на Мърфи. И тъй като е лято, ето какво гласят някои от неписаните закони на всемирната гнусота:

Отпуската ще пристигна постепенно, само че за сметка на това ще свърши бързо.

Автомобилът ще се скапе тъкмо преди потегляне за морето.

Поне едно дете ще се разболее по време на отпуската.

Парите, на които разчитате за отпуската си, няма да ви бъдат преведени в точния момент.

За 5 дни на отмора човек може да похарчи 2 пъти повече, в сравнение с за цялостен месец вкъщи

Списъкът продължава, само че не желаеме напълно да ви скапваме настроението. Затова пък имаме ясни предписания за опълчване на тези прословути закони на Мърфи:

Авариен паричен фонд

Човек постоянно би трябвало да заделя пари настрани, изключително в “добрите години ", когато печели повече. Тези пари се употребяват тъкмо за непредвидени обстановки като тази да ти се скапе автомобилът преди потегляне.

Ако не разполагате с подобен, на помощ идват парите на заем. Може да са от другар или заеми онлайн, само че при всички случаи би трябвало да имате вид при изникване на незабавни финансови потребности.

С Изи заем калкулатор елементарно можете да пресметнете разноските по заеми онлайн и да държите в ред финансите си.

Ясен бюджет

Може да звучи като съвет на Чичо Скрудж, само че даже на отмора човек би трябвало да прави сметка на парите си. Това не ни трансформира в скъперници, а просто в хора, които си вършат добре сметката. Не забравяйте, че има живот и след края на ваканцията и ще би трябвало да посрещнете очи в очи последствията от безразборното харчене.

Затова преценете авансово какъв брой пари дневно ще харчите и не излизайте от този бюджет. Така или другояче човек може да си почива добре и без да купува непрестанно, нали.

Резервен вид

Каквото и да сте възнамерявали, постоянно е добре да имате авариен вид. Ако не можете да пътувате с колата към морето, ще хванете влака. Ако някое от децата се разболее, единият родител ще се включи в почивката по-късно, когато всички са здрави, в случай че заплатата закъснее, може да се вземат заеми онлайн даже и ден преди потегляне и по този начин да се избави фамилната почивка…

Единственото изискване за всички проекти е да сте сигурни, че ще имате задоволително пари и положително въодушевление да ги реализирате.

Настоящата публикация не съдържа професионални препоръки и не взима поради характерни за Вас условия. При нужда от професионален съвет се обърнете към експерт. Настоящата публикация е показана от " Изи Асет Мениджмънт “ АД, притежател на комерсиалната марка Изи Кредит, с рекламна цел.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР