Кой не би искал да му плащат, за да седне

...
Кой не би искал да му плащат, за да седне
Коментари Харесай

Тази компания иска да ви плати $15 000, за да посетите бутикови мотели на плажа това лято


Кой не би желал да му заплащат, с цел да седне на плажа и със студена напитка в ръце? Тази фантазия може да бъде вашата действителност, в случай че участвате в нов конкурс от Hotels.com.

Уебсайтът за хотелски резервации търси запалянко за служба " Retro Beach Motelier ", който ще бъде на заплата от 15 000 $, с цел да посети " 10-те най-хубави ретро плажни мотели " на компанията това лято в Съединени американски щати. Финансирането включва стипендия от 10 000 $ за пътешестване - хотелите са разпръснати из цялата страна, от Флорида и Мейн до щата Вашингтон и Южна Калифорния - и " заплата " от 5 000 $, която да харчите за каквото си желаете по време на приключението.

Hotels.com дава обещание, че също по този начин ще достави спечелилия в надпреварата със слънцезащитен крем, чадъри, ретро слънчеви очила, радио на слънчеви акумулатори и ретро полароидна камера. Единственото условие към спечелилия: Използвайте тази камера, с цел да документирате пътуването " за бъдещите генерации ".

За да кандидатствате, ще би трябвало да попълните онлайн въпросник, който изисква вашето име в Instagram и включва въпрос като " Ако сте пътували през 50-те години, с кого бихте прекарали отпуска си на плажа? " и " Опишете за какво ретро мотелът на плажа е вашето идеално място. "

Компанията споделя, че ще избере победител въз основа на три индикатора: креативност и автентичност, качество на показване и сходство с тематиката.

Маршрутът на печелившия странник включва бутикови плажни мотели в цялата страна, като The Pearl Hotel в Сан Диего и The Montauk Beach House в Лонг Айлънд, Ню Йорк. Мотелите са включени в скорошната ранглиста на Hotels.com за 10-те най-хубави " ретро плажни мотели " в Съединени американски щати, основана на фактори като междинна оценка на гостите, дизайн на мотел, цена и местонахождение.

Тяхната обща линия е композиция от съвременни улеснения и ретро хармония. Обновеният хотел Vagabond в Маями, да вземем за пример е открит през 1953 година - и към момента пази истинските кичозни дизайнерски детайли на заведението от 50-те години на предишния век и блестящо обагрен бар край басейна.

" Тези безконечни мотели са освен бюджетни, само че ще пренесат плажуващите - безусловно и преносно - обратно във времето и да се провиснал ", сподели представителят на Hotels.com Мелиса Домен в изказване.

Според компанията, тези по-малки бутикови хотели могат да бъдат по-достъпни от първокласен огромен хотел. С повишаването на броя на пътуванията дружно с високите цени на бензина и рекордната инфлация, има смисъл всеки, който резервира плажна отмора, да желае да спести пари, както може.

Кандидатурите завършват на 5 август, а Hotels.com възнамерява да уведоми спечелилия до 12 август. Участниците би трябвало да са пълнолетни, с цел да вземат участие.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР